search

Airbrush

Airbrush makeup är sminkprodukter som sprayas på huden med hjälp av ett airbrush-verktyg istället för att tillämpa med sminksvampar, sminkborstar, fingrar, eller andra metoder. En airbrush kännetecknas genom en motordriven kompressor som används för att skapa ett jämnt och kontrollerat luftflöde. Detta gör det lätt för att få ett jämt resultat oavsett om du sprayar på en bas, ögonskugga, rouge, highlighter eller bronzer.

Airbrush-makeup har blivit mer populärt i samband med tv-produktioner. Traditionellt smink eller vätskebaserad makeup kan fastna i fina linjer och rynkor samt porer, som gör det extra synligt vid filminspelning. När makeup sprayas på, binds formulan i små fina droppar vilket gör att den smälter fint in utan att lämna några synbara spår. Airbrush-makeup har en längre hållbarhet än traditionell makeup, och kan hålla uppemot 12-24 timmar. Den kan användas för att täcka eller framhäva ansiktsdrag. Airbrush finns tillgänglig som bas, ögonskugga, rouge, bronzer och highlighter.

Skapa den perfekta basen! Besök vår Beauty Magazine där du får tips på hur du skapar den perfekta basen med hjälp av produkter från airbrush-märket Temptu.

Visa alla
9 produkter
1
Airbrush