search

Akademikliniken Cure Recovery Creme

Akademikliniken Pure Recovery Crčme
715 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
I vissa fall behöver huden extra hjälp att återhämta sig från stress, torrhet, skada eller avancerad medicinsk behandling. Pure Recovery Creme vårdar huden och hjälper till att påskynda återhämtningen vid regelbunden användning. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Akademikliniken Cure Recovery Creme

I vissa fall behöver huden extra hjälp att återhämta sig från stress, torrhet, skada eller avancerad medicinsk behandling. Pure Recovery Creme vårdar huden och hjälper till att påskynda återhämtningen vid regelbunden användning.

Enligt kliniska studier så har Centella Asiatica en positiv effekt för hudens elasticitet, vårdar huden under exempelvis sårläkning och förebygger ärrbildning.

  • Hjälper huden att återhämta sig.
  • Förebygger rodnad och irritation.
  • Rekommenderas efter medicinskt ingrepp.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera ett generöst lager på ansikte och hals dag och/eller natt.

  • Undvik direktkontakt med ögon.
  • Endast för utvärtes bruk.
  • Vi rekommenderar att du rådfrågar läkare om du utfört någon medicinsk behandling/operation innan du använder produkten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Akademikliniken Cure Recovery Creme

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Räddare i nöden
2019-02-20 av: Maria E (ålder: 25-34)
Köpte den här krämen efter att jag fått en allergisk reaktion mot en produkt som gjorde min hud otroligt irriterad och reaktiv. Den har varit en riktig räddare i nöden och har blivit min dagliga återfuktare. Den är väldigt rik och mäktig i konsistensen och kan kännas lite kladdig och fet om man är känslig för sånt, vilket inte jag är, men isåfall är AKs andra creme, Care moist, lika bra men med en mindre fet känsla.
Funkar även jättebra under smink, speciellt om man är torr och fnasig.
Min hud är kombinerad fet och yttorr (drömmen), och det här är den bästa krämen jag haft.
Det enda min hud klarar när den är som känsligast, och inte bara klarar, utan den älskar den.
Rekommenderas till: Den med känslig hy
5/5En investering som är värd att göra!
2017-07-08 av: Matilda L
Jag har en normalhy som är stressad och yttorr och haft problem att hitta rätt fuktkräm för att lugna den. Den här produkten har sansat huden i ansiktet och gjort den mjuk, jämn och gladare. Priset var lite avskräckande men jag känner att det var en väl värd investering!
Rekommenderas till: Stressad, torr hy
5/5Återfuktare och lugnande
2017-05-14 av: Alexander (ålder: 25-34)
Superkräm! Använder denna även som mask, ger fukt och lugnar huden. använder denna mycket sommartid efter att ha varit i ute i solen (med solskydd 50). Prisvärd och dryg.
Rekommenderas till: Du som har Normal, blandhy, torr hy och behöver fukt.
5/5Första hjälpen!
2010-11-11 av: Sara
Den här krämen kan man inte leva utan, man borde ha den i fickan jämt. Den är så otroligt läkande. Jag tar den på bett, brännsår, torra partier, klåda, röda fläckar, sår osv dessutom är den suverän till torr hud.
Rekommenderas till: Torr hud och som en allt i allo "första hjälpen cream"
4/5Återfuktande
2018-01-25 av: Regina B (ålder: 25-34)
Väldigt återfuktande kräm som hjälper nu på vintern när man kan bli lite torr på kinderna. Den lugnar även ner röda partier och min hudton har blivit mer jämn. Det enda negativa är priset.
Rekommenderas till: Torr hy