search

Akademikliniken Pure Lip Intense

Akademikliniken Pure Lip Intense
265 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett intensivt, återfuktande och skyddande läppbalsam som hjälper till att stärka hudens barriär på läpparna, och mjukgör på ett skonsamt, behagligt sätt. Tack vare patenterad antioxidant kan dina läppar även en successiv lätt volymökning vid regelbun… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Akademikliniken Pure Lip Intense

Ett intensivt, återfuktande och skyddande läppbalsam som hjälper till att stärka hudens barriär på läpparna, och mjukgör på ett skonsamt, behagligt sätt. Tack vare patenterad antioxidant kan dina läppar även en successiv lätt volymökning vid regelbunden användning.

Detta läppbalsam är rikt på närande oljor och botaniska extrakt som reducerar hudirritation och skyddar mot väder och vind. Den är mjukgörande, skyddande, ger långvarig återfuktning, tillför glans och lätt volymökning och förebygger även flagighet. Ett måste i din handväska för välmående läppar!

  • Fri från vatten.

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera på läpparna vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Akademikliniken Pure Lip Intense

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Rekommenderar denna
2018-11-14 av: Linda
Jag rekommenderar detta lappbalsam. Har både det med färg och utan. Min absoluta favorit. Behållaren känns lyxig.
5/5Miuka läppar
2018-09-21 av: Olga L
Dryg och bra läppbalsam, får lite volym och rekommenderar!
3/5Nja...
2017-10-17 av: Anna (ålder: 25-34)
Jag använder läppolja på kvällen och låter den verka under natten. Denna är fin, ger en lite glittrig effekt, och känns lyxig i förpackningen. Den är extremt tjock och kladdig och lägger sig utanpå huden, går inte in utan lägger sig som ett lager vilket jag inte gillar. Jag kommer inte köpa den igen, utan välja en annan läppolja som känns mer vårdande och går in i huden.
3/5Mjuka men lite kladdiga läppar
2017-07-04 av: Mia
Detta läppbalsam känns mjukgörande men är lite för kladdigt för min smak. Gillar när det tränger ner på djupet för att ge maximalt med vård men detta känns endast lindrande för stunden.
2/5Tyvärr inte värd pengarna
2017-11-09 av: Matilda L
Det känns som en lyxig produkt vid användning och rent estetiskt. Spetsen med applikatorn är väldigt sval och skön mot läpparna. Produkten i sig är väldigt tjock och dryg - räcker därför länge. Läppbalsamet ger en, i min mening, väldigt fin glans till läpparna.

Den ger lite av en bismak i min mun, smakar ungefär som vaselin om en skulle råka få produkten i munnen.

I helthet tycke jag inte att produkten är värd det höga priset, för så mycket pengar behöver jag att det ska vara det bästa som har hänt mig och mina läppar - och det är det inte. Finns mycket bättre för mycket mindre pengar på marknaden idag.