search

Alterna
Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream

Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream
Tipsa en vän
Nourishing Conditioner & Shaving Cream återfuktar och hjälper till att reparera håret utan att tynga ner det. Den kan även användas som rakkräm då den ger en ren och nära rakning. Den lugnar och förhindrar irritation även på de mest känsliga hudt… Läs mer här

Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream

Nourishing Conditioner & Shaving Cream återfuktar och hjälper till att reparera håret utan att tynga ner det. Den kan även användas som rakkräm då den ger en ren och nära rakning. Den lugnar och förhindrar irritation även på de mest känsliga hudtyper. Din hud lämnas med en ren känsla och uppfriskande doft.

Alterna Bamboo Men är framtagen med ren ekologiskt bambuextrakt som är världens snabbast växande och mest motståndskraftiga växt, kombinerad med effektiva och hållbara ingredienser som är grunden för seriens unika formula. Bamboo Men's 2-i-1 produkter kombinerar potenta naturliga ingredienser som gör daglig vård, styling och rakning snabb och effektiv.

  • Passar för alla hårtyper.
  • För daglig hår- & hudvård.
  • Fri från sulfater, parabener, natriumklorid, ftalater, gluten, syntetiska fägrämnen, mineralolja, petrolatum & PABA.

Innehåll: 250 ml

Användning

  • Conditioner: Massera in i vått hår efter schamponering, skölj noggrant. För bästa resultat börja med Alterna Bamboo Men Invigorating Shampoo & Body Wash.
  • Rakkräm: Arbeta i något fuktig skägg. För grövre hårstrån, låt produkten sitta på huden i 60 sekunder innan rakning. Raka sedan som vanligt och skölj med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller