search

Alterna
Stylist 1 Night Highlights, Sweet Caramel

Alterna Stylist 1 Night Highlights, Sweet Caramel
Tipsa en vän
Skapa omedelbart skimrande, gyllenbruna slingor för en dag (eller natt) med Alterna Stylist 1 Night Highlights, Sweet Caramel! Ett genombrytande sätt att stråla med färg, utan att färga eller slinga permanent. Bedårande, naturliga nyanser med kemisk-… Läs mer här

Alterna Stylist 1 Night Highlights, Sweet Caramel

Skapa omedelbart skimrande, gyllenbruna slingor för en dag (eller natt) med Alterna Stylist 1 Night Highlights, Sweet Caramel! Ett genombrytande sätt att stråla med färg, utan att färga eller slinga permanent. Bedårande, naturliga nyanser med kemisk-fria uppljusande och framhävande toner som är lätta att applicera och tvätta ur.

Denna mineralrika, crčme-mousse-formula torkar snabbt och flagnar inte när den torkat. Snabb, enkel och ger inget kladd av färg. Appliceras med professionellt resultat som du enkelt tvättar ut helt med schampo. En flaska räcker till ungefär 15 färgningar.

Fri från ammoniak, väteperoxid & syntetisk färg.

Innehåll: 93 g

Användning

Snabb applikation, torkar fort & schamponeras ut!

Skaka väl före användning. Tryck med ett fast tryck på knappen på flaskan och luta borsten i en nedåtgående riktning för att frigöra en måttlig mängd av mousse-färgen till hela borsten. Applicera på rengjort, torrt hår genom att börja vid rötterna, en sektion i taget tills önskat utseende uppnås. Låt produkten torka fullständigt på håret och borsta sedan genom att avlägsna eventuellt överskott av produkten.

Varma styling-verktyg bör användas före applicering på torrt hår. Skölj borsten i varmt vatten för att rengöra den till nästa gång den ska användas. Om du har torra toppar, använd Alterna Bamboo Shine Silk-Sleek Brilliance Cream eller Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil innan färgen appliceras. Testa din färg på en sektion av nedre delen av håret före den fullständiga temporära färgningen för att förhandsgranska färgresultatet.

Denna färg är rekommenderas att använda på mellanbruna och mörkbruna hårfärger. Den är inte avsedd att använda till blont hår med ljusa slingor.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller