search

Alyssa Ashley
Musk EdT

Alyssa Ashley Musk EdT
Från:
165 kr
Välj variant först

                  Alyssa Ashley Musk EdT
 • 25 ml

165 kr

                  Alyssa Ashley Musk EdT
 • 50 ml

249 kr
Tipsa en vän
Alyssa Ashley Musk EdT, en storfavorit hos många i flera år! I slutet på 1960-talet så var det mycket som hände i världen, och de yngre var revolutionärer och ville förändra världen på alla möjliga sätt! I USA och Englas så var målet att man ville ha… Läs mer här

Alyssa Ashley Musk EdT

Alyssa Ashley Musk EdT, en storfavorit hos många i flera år! I slutet på 1960-talet så var det mycket som hände i världen, och de yngre var revolutionärer och ville förändra världen på alla möjliga sätt! I USA och Englas så var målet att man ville ha en simpel, orientalisk och ostressad livsstil där man tar hand om varandra, och denna underbara doften Alyssa Ashley Musk EdT skapades just för att återspegla detta. Den yngre hippie-generationen ville inte längre ha de sofistikerade dofterna som deras föräldrar burit under alla år.

Alyssa Ashley lanserade storfavoriten Alyssa Ashley Musk Perfume Oil redan 1969. Denna kom i ej hjärtformad flaska och blev snabbt en stor favorit, och snabbt där efter kom denna underbara doft också i en Eau De Toilette variant.

Vad är det då för speciellt med just Alyssa Ashley Musk EdT? Kombinationen utav den speciella blandningen utav över flera exotiska och exklusiva ingredienser, skapar denna varma, orientaliska, pudriga och sensuella doften vi nästan alla kan känna igen vid första anblick. Denna doften är också unisex, vilket betyder att Alyssa Ashley Musk EdT passar alla!

Doftnoter

Toppnoter

Siciliansk bergamott.

Hjärtnoter

Jasmin, Ros, Ylang-Ylang.

Basnoter

Ek mossa, tonkabönor, Bärnsten & Original Musk.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Alyssa Ashley Musk EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Håller vad den lovar
2012-11-05 av: Hannah D (ålder: 25-34)
Jag fick ett prov hem och jag älskar den här doften! Den passar både som vardagsparfym och till fest, och den går jättebra att kombinera med en annan doft pga att den är så diskret men ändå sitter den kvar länge och man får inte nog av den! Kommer definitivt köpa ett ex vid första bästa tillfälle!
Rekommenderas till: Till alla som älskar mystiska diskreta dofter som sitter kvar länge!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.