search

Alyssa Ashley
Vanilla EdT

Alyssa Ashley Vanilla EdT
Från:
179 kr
Välj variant först

                  Alyssa Ashley Vanilla EdT
 • 25 ml

179 kr

                  Alyssa Ashley Vanilla EdT
 • 50 ml

229 kr
259 kr
Tipsa en vän
Vanilj är en mycket uppskattad doft som är älskad och välkänd sedan långt tillbaka. Den associeras ofta med barndomen och varma soliga dagar när livet var lätt och okomplicerat. Denna doft vänder sig till dig med ett ungdomligt sinne och som vill pro… Läs mer här

Alyssa Ashley Vanilla EdT

Vanilj är en mycket uppskattad doft som är älskad och välkänd sedan långt tillbaka. Den associeras ofta med barndomen och varma soliga dagar när livet var lätt och okomplicerat. Denna doft vänder sig till dig med ett ungdomligt sinne och som vill prova på något nytt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Alyssa Ashley Vanilla EdT

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Alldeles för koncentrerad doft
2011-06-21 av: Gabriele (ålder: 25-34)
Fick denna doften på posten idag och jag blev smått besviken. Jag trodde att doften skulle ha en mjukare doft som ex "gammeldags vaniljglass" men doften var för koncentrerad. Som tjej vill man dofta fräscht och denna luktar alldeles för skarpt.
Jag önskar att parfymen hade haft en toppnot av ex blommor eller varma kryddor så den känns mer fräsch och basnoterna vanilj.
Tror dock att doften "lägger sig " efter ett tag och känns mjukare i doften.
Om man fullständigt älskar vanilj och vill ha det i koncentrerade droppar så ska man absolut köpa denna, men om man vill ha något mjukare förslår jag Alyssa Ashley CocoVanilla Summer istället.

Ska också tillägga att jag med denna parfymen kände jag mig helt plötsligt 20 år äldre- just för att den är så koncentrerad o skarp i doften...... (är 26år)

Till er som undrar om parfymen luktar något förutom vanilj: Nej den luktar endast vanilj, alltså har inga toppnoter eller basnoter av någonting annat än just vanilj.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5L O V E
2018-05-02 av: Michelle L
Ni kan säkert gissa vad den doftar. Men vad jag också älskar är hur länge den sitter på mig, höll en hel arbetsdag!
Doftar söt och varm vanilj, dock inte sliskig! Älskar den!
Rekommenderas till: Alla som gillar parfymer med vaniljnoter
5/5Underbar doft
2017-09-11 av: Emma Elisabeth P
En riktigt god parfym med ren vaniljdoft utan några sötsliskiga undertoner.
Hade väldiga problem hitta en parfym som luktar ren vanilj utan att vara sliskig och sedan fick jag denna i present och nu har jag alltid en sådan flaska hemma.
Rekommenderas till: Någon som vill ha vanilj parfym som inte är för söt.
5/5Favoritdoften
2016-03-03 av: Lisa Stenberg (ålder: 25-34, omygloss.blogg.se)
Jag älskar den här parfymen, har gått igenom 3-4 flaskor. Jag är inte speciellt förtjust i söta dofter eller vanilj annars, men den här vaniljdoften känns väldigt mogen på något sätt.
Får alltid komplimanger när jag har på mig den.
5/5Underbar och supergod!
2013-01-31 av: Ida (ålder: 15-24)
En helt underbar vaniljdoft som jag använder dagligen. Till fest brukar jag blanda denna och annan valfri parfym för att få lite variation och resultatet blir super med en söt och mild vaniljbas. Får mycket komplimanger angående min doft och många kommer fram för att lukta lite extra.
5/5härlig vaniljdoft :-)
2011-10-17 av: anonym (ålder: 25-34)
Underbar vaniljdoft :-) Skulle bli mycket glad om man återigen kunde köpa vanilla bodylotion :-) kan tyvärr ej hitta den någonstans.
5/5favorit!
2011-08-10 av: Alice L
Först kan doften kännas lite stark men efter ett tag blir det bättre. Detta är en absolut favorit och hör hemma i alla tjejers badrum!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Absoluta favoriten!
2011-02-11 av: Amanda (ålder: 15-24)
Jag har använt den här parfymen i ett år snart och har ännu inte tröttnat på den (och jag brukar tröttna ganska fort på en doft!) Den funkar en dag i skolan och även lika bra en vild kväll ute.
Jag gillar vanligtvis inte vanilj, men denna är verkligen helt underbar! Jag har fått många komplimanger om denna parfymen, den ligger och doftar himmelskt hela dagen.
Rekommenderas till: Alla, den är så varm och välkomnande så jag tror inte att det finns någon som den inte funkar på!
5/5älsklingsparfymen!
2011-01-23 av: Rebecca M (ålder: 15-24)
Denna söta doft av vanilj toppar min lista av favoritparfymer varje gång! Jag älskar verkligen parfymer som luktar vanilj, men denna förblir alltid min favorit. Jag använde den mycket förut men inte lika mycket längre, men varje gång jag känner lukten av denna parfym så känner jag mig på något sätt lugn.

Doften är helt himmelsk.
Rekommenderas till: de som älskar doften av vanilj!
4/5Söt och vänlig doft
2018-11-11 av: Maria S
En liten originell utstickare. Att ha på när man är på lekhumör.
Rekommenderas till: Alla kvinnor
4/5vaniljdoft
2018-03-21 av: Rebecca
Luktar så gott, en perfekt vaniljdoft som känns fräsch och håller hela dagen!
Rekommenderas till: alla som gillar vaniljdoft
3/5ALYSSA ASHLEY VANILLA
2019-02-12 av: jenny a
Ganska så simpel vaniljdoft. Har bara vaniljnot i sig, så det är det som den doftar. Påminner om Yves Rocher´s vaniljparfym. Tycker den doftar som vaniljsocker.
2/5nja
2018-01-26 av: therese
vet inte riktigt vad jag tycker om denna doft. den har en typisk vanilj doft men så mycket mer än så gör den inte och därför tycker jag den är rätt tråkig för den sticker inte ut