search

Amika
Balancing Shampoo

Tipsa en vän
Ett krämigt, skonsamt och balanserande schampo som milt rengör och återfuktar ditt hår samtidigt som det tillför fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen. Innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn (Obliphica) som gör håret m… Läs mer här

Amika Balancing Shampoo

Ett krämigt, skonsamt och balanserande schampo som milt rengör och återfuktar ditt hår samtidigt som det tillför fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen. Innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn (Obliphica) som gör håret mjukt, lätthanterligt och ger volym. Formulan är även berikad med marockansk arganolja. Amika Balancing Shampoo har naturligt färgbevarande egenskaper.

  • För daglig användning.
  • Fri från parabener, konstgjorda färger & animaliska ämnen.

Användning

Massera in i vått hår och skölj sedan väl. För bästa resultat, följ upp med Amika Hydrate Conditioner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Amika Balancing Shampoo

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra, milt och vårdande schampo.
2016-06-25 av: Anna L
Jag är jättenöjd - jag har problem med torr och flagig hårbotten men det blev bättre redan efter första tvätten. Håret blir dessutom mjukt och blankt. Doftar gott och inte så starkt.
Rekommenderas till: Den som har torr hårbotten
1/5Inte bra
2012-05-12 av: Maria B (ålder: 25-34)
Det här schampot var inte alls lika bra som jag trodde att det skulle vara. Jag har torrt hår som lätt blir flygigt och statiskt och andra produkter med arganolja har fungerat otroligt bra på mitt hår. Det har blivit tjock, fylligt och glansigt men det här schampot gjorde precis tvärtom. Redan när jag sköljt ur schampot kände jag att håret blev jättetorrt, strävt och tovigt! Läste innehållsförteckningen mer noggrant och det visar sig då att schampot inte ens innehåller arganolja trots att det står det på etikettens framsida (det gör däremot balsamet). Dessutom doftar det som ett duschkräm för män.
Rekommenderas till: Ingen