search

Amika
Blow Up

Amika Blow Up Natural Heat Protection
Tipsa en vän
En värmeskyddande, ultralätt spray som ger volym och form utan tyngd eller uppbyggnad. Framtagen med Omega 3, 6, 7 och 9, tillsammans med vitaminer och antioxidant-rika Obliphica-bär som är kända för sina vårdande och stärkande egenskaper samt att ge… Läs mer här

Amika Blow Up

En värmeskyddande, ultralätt spray som ger volym och form utan tyngd eller uppbyggnad. Framtagen med Omega 3, 6, 7 och 9, tillsammans med vitaminer och antioxidant-rika Obliphica-bär som är kända för sina vårdande och stärkande egenskaper samt att ge näring för en glänsande, slät yta. Dessa närande ämnen i en kombination av oljor från argan-nötter, härstammade från Marocko, fyller på med näring, fuktar och framhäver hårstråets naturliga balans.

  • Värmeskydd.
  • Passar alla hårtyper.
  • Säkert för färgat hår.
  • Fri från parabener, konstgjorda färger & animaliska ämnen.

Innehåll: 50 ml

Användning

Spraya på fuktigt hår sektion för sektion, från rötterna till topparna innan du fönar torrt. Du kan också använda på torrt hår för en lätt stadga eller för att styla till frisyren på nytt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Amika Blow Up

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller