search

Amika
Perk Up Dry Shampoo

Amika Perk Up Dry Shampoo
Tipsa en vän
Äntligen lanseras torrshampot från Amika, Perk Up Dry Shampo! Ett aluminiumfritt torrshampo med en fantastisk doft som rengör håret och ger volym utan att det blir matt och utan att ge en sträv känsla. Till skillnad från de flesta andra torrshampon s… Läs mer här

Amika Perk Up Dry Shampoo

Äntligen lanseras torrshampot från Amika, Perk Up Dry Shampo! Ett aluminiumfritt torrshampo med en fantastisk doft som rengör håret och ger volym utan att det blir matt och utan att ge en sträv känsla. Till skillnad från de flesta andra torrshampon så innehåller inte Perk Up aluminium, utan har istället ersatts med stärkelse från ris och havtornsolja.

Användning

Skaka väl, håll flaskan 25 - 30 cm från huvudet och spraya lätt för ett jämnt resultat. Använd fingertopparna för att massera in det i håret, och styla sedan som önskat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Amika Perk Up Dry Shampoo

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Det bästa!
2013-07-21 av: Josefin S
Detta är det bästa torrschampoot som har kommit ut på marknaden. Jag är blondin, så kan säga att jag gillar när det blir lite vitt, vilket detta blir, doftar underbart!!! och är effektivt!
Rekommenderas till: Till blondiner och folk som gillar lukta gott!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra produkt
2015-04-26 av: G
Är nöjd med denna torrshampoo, luktar lite starkt men okej, svider inte så mycket på hårbotten (tar inte direkt på hårbotten)och känns bra på håret och ja det blir vitt på håret men det försvinner in i håret sedan, antar det är för att torka ut håret. och en sak, se till att ta spraya på denna på toan eller någonstans där det är okej att bli ''smutsigt'' för jag tog den på mitt rum sedan såg jag att på hela mitt skrivbord som var bakom mig så var det ett tunt vitt (såg ut som damm) lager som jag fick torka bort! Annars nöjd.
Rekommenderas till: Till de som värnar om djuren men vill ha bra produkter antar jag
3/5Vitt?
2014-05-18 av: Gunilla (ålder: 55-64)
Föregående användare tyckte att håret ljusas upp och att shampot är vitt.
Är det inte lämpligt att använda på mörkt hår då kanske?