search

Anastasia 5 Item Brow Kit

Anastasia 5 Item Brow Kit
Anastasia 5 Item Brow KitAnastasia 5 Item Brow Kit
Tipsa en vän
Detta är en av Anastasia bästsäljande produkter. Den innehåller de viktigaste verktygen för att underhålla och forma de perfekta ögonbrynen. I kitet hittar du pincett, ögonbrynspuder, ögonbrynsgel, dubbelsidig borste samt fyra stenciler för att få pe… Läs mer här

Anastasia 5 Item Brow Kit

Detta är en av Anastasia bästsäljande produkter. Den innehåller de viktigaste verktygen för att underhålla och forma de perfekta ögonbrynen. I kitet hittar du pincett, ögonbrynspuder, ögonbrynsgel, dubbelsidig borste samt fyra stenciler för att få perfekt form.

Detta set innehåller:

Användning

Välj först en stencil som är mest lämpad för dina ansiktsdrag. Med hjälp av pincetten tar du bort hår utanför stencilen. Använd sedan den vinklade borsten och fyll i med Brow Powder Duo. Slutligen tillämpar du Clear Brow Gel, jobba med uppåtgående rörelser för att påverka och hålla formen på brynen hela dagen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia 5 Item Brow Kit

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ett kit som har ALLT!
2010-10-23 av: Lin
Jag tyckte det här var för dyrt, så jag köpte andra produkter. Och var inte nöjd. Så jag provade något annat. Och var inte nöjd. Till slut tröttnade jag och köpte Anastasia Brow Kit i alla fall och det var kärlek från första ögonblicket och första borstdraget!
Jag är mörkblond med ganska mörka ögonbryn, köpte medium ash. Jag tycker färgen är lite ljus och kanske lite väl åt det grå hållet. Men den fungerar bra ändå. I och med att det är två lite olika färger med kan man blanda själv och få fram ganska många bra nyanser. Borsten är bra, färgen håller bra, mallarna är kanske lite stora för mig, men de två minsta är väldigt användbara. Pincetten är jättebra och brow jellen är riktigt bra!
De här produkterna ger ett bra och naturligt intryck som håller länge!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbart kit!!!!
2011-04-14 av: Birgitta L
Det bästa ögonbrynskit jag använt. Pincetten är bara underbar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.