search

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills har med fokus på professionella skönhetsprodukter för hemmabruk gjort världssuccé med unika produkter och metoder för att forma ögonbrynen och framhäva området kring ögonen. Anastasias Brow Wiz Skinny Brow Pencil är förstahandsvalet för de flesta!

Varumärket Anastasia Beverly Hills lanserade sitt Contour Kit och tog återigen världen med storm. Youtube exploderade med tutorials för hur du skulle göra den perfekta contouringen, dvs framhäva och skulptera dina vackra ansiktsdrag, med just Anastasia Contour Kit. De lanserade sedan sin krämversion, Anastasia Contour Cream Kit som även den blev älskad världen över. Anastasia Beverly Hills är ett varumärke som är trendsättare, men som också väcker liv i gamla trender.

Anastasia Beverly Hills är grundat av makeup-artisten Anastasia Soare, som med filosofin om att balansera ansiktets drag tar fram innovativa och högkvalitativa produkter, alla personligt testade på klienter i hennes egen salong i Beverly Hills. Anastasia Soare är internationellt känd som "the eyebrow guru" eller, som bland annat Oprah Winfrey kallar henne, "the queen of eyebrows", och har närmast nått ikonstatus bland Hollywoods elit av superstjärnor. Några av hennes fasta kunder är Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Ritchie och Reese Witherspoon.

I elevens Beauty Magazine
  40 produkter
  Anastasia Brow Trio
  1 199 kr (Värde 1 429 kr)
  Anastasia Scissor & Tweezer
  439 kr (Värde 490 kr)
  1