search

Anastasia Brow Definer

Anastasia Brow Definer
Från:
225 kr
Välj variant först

                  Taupe
 • Taupe

225 kr

                  Medium Brown
 • Medium Brown

255 kr

                  Soft Brown
 • Soft Brown

255 kr

                  Chocolate
 • Chocolate

255 kr

                  Dark brown
 • Dark Brown

255 kr

                  Caramel
 • Caramel

255 kr

                  Ebony
 • Ebony

255 kr
Tipsa en vän
Anastasia Brow Definer - den infällbara pennan som tagit 2 år att formulera och få till perfekt! Denna ögonbrynspenna har en unik triangulär spets som kan användas på tre olika sätt för att definiera, fylla och markera dina bryn. Läs mer här

Anastasia Brow Definer

Anastasia Brow Definer - den infällbara pennan som tagit 2 år att formulera och få till perfekt! Denna ögonbrynspenna har en unik triangulär spets som kan användas på tre olika sätt för att definiera, fylla och markera dina bryn.

Nummer 1 - för ett tunt resultat:

Använd den spetsigaste sidan av pennan för fina, hår-lika drag.

Nummer 2 - för ett medium resultat:

Använd baksidan av pennan för tjockare, hår-lika drag.

Nummer 3 - för ett brett resultat:

Använd pennans sida för breda drag.

Idealisk för att fylla i & definiera dina ögonbryn!

Den triangulära spetsen gör det enkelt för dig att fylla i och definiera dina ögonbryn precis som du önskar. På den andra sidan av pennan finns även en brynborste, så att du kan borsta bångstyriga bryn på plats samt sömlöst blanda ut nyansen.

 • Denna ögonbrynspenna är fri från parabener, sulfater & ftalater.

"Detta är ett fantastiskt verktyg för kvinnor som önskar fylla ut glesa områden på deras ögonbryn snabbt och enkelt. Den triangulära spetsen ger dig all täckning du behöver, samtidigt som den tillåter dig ha mycket kontroll.'' - Anastasia Soare.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Brow Definer

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wow
2018-06-03 av: Anna (ålder: 15-24)
Så positivt överraskad av denna. Går att fixa till brynen på 5 min och man hamnar aldrig utanför. Min nya go to produkt när jag är på språng (dvs varje morgon haha).
Rekommenderas till: Alla!!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5wow
2019-07-24 av: Thilda K
enda minuset är att den tar slut snabbt och den e lite dyr
Rekommenderas till: alla
5/5Helt klart den bästa ögonbryns produkten!
2017-11-05 av: Emma A
Anastasia Brow Definer är helt klart den bästa ögonbryns produkten jag har haft! Verkligen värd pengarna! Jag har tidigare använt mig av pomades och skuggor från både Make Up Store och Ardell men jag har aldrig varit riktigt nöjd, så jag bestämde mig för att testa denna och jag är hur nöjd som helst! Pennan är lätt att applicera och ger en väldigt naturligt look, den ser inte så "påmålad" ut som en pomade lätt kan göra. Skulle rekommendera att titta på en tutorial innan för att få dom bästa tipsen på hur du ska applicera den;)
Rekommenderas till: till alla som vill ha ett par snygga naturliga bryn
5/5Super bra
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Jag tycker denna är jätte bra. Har använt den mycket och den räcker länge och taupe är en fin , neutral färg. Jag är mörkblond och den passar mig jätte bra. Allt från Anastasia är jätte bra enligt mig. Har köpt flera saker och är nöjd med allt. Dottern älskar allt med. Toppen!
5/5Bästa
2016-03-29 av: Ida
Har testat isadora och loreal innan jag bestämde mej för att testa denna. Helt klart det bästa pennan jag testat. Jag kör på den lite mej "tjocka" bryn looken och till det tycker jag denna passar perfekt. Är naturligt blond och jag använder taupe då mina bryn är relativt mörka jämfört med mitt hår.
4/5För folk med tjockare bryn
2017-09-26 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Precis samma sak som Anastasias brow wiz bara att spetsen på denna är mycket större. För folk som inte vill ha så mycket detaljarbete utan föredrar det lite fylligare "naturliga" brynet.
1/5Lever inte upp till förväntningarna
2016-03-28 av: Isabelle
Tycker att denna penna känns väldigt klumpig. Både skaftet och själva "pennan" vilket gör att den blir svår att arbeta med om man inte vill ha så tjocka bryn. Jag tycker att Brow Wiz är mycket bättre, kommer definitivt att beställa den nästa gång.