search

Anastasia Brow Primer

Anastasia Brow Fix
255 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Anastasia´s exklusiva Brow Wax har förvandlats till en praktisk penna. Denna multiprodukt håller bryna på plats och mycket, mycket mer. Brow Fix kan användas som en osynlig läpp-penna och appliceras då innan läppfärgen. Du kan också använda pennan ti… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Anastasia Brow Fix

Anastasia´s exklusiva Brow Wax har förvandlats till en praktisk penna. Denna multiprodukt håller bryna på plats och mycket, mycket mer. Brow Fix kan användas som en osynlig läpp-penna och appliceras då innan läppfärgen. Du kan också använda pennan till att göra om din ögonskugga till en liner, linjera då fransraden med Brow Fix och och använd sedan en vinklad borste med färg på och fyll i. För att minimera fina linjer och rynkor runt ögonen, applicera pennan vid ögats ytterkant. Den kan användas tillsammans med ögonbryns-färg eller bara som brynfyllare. Allra bäst fungerar den efter att du applicerat puder eller penna och definierat dina ögonbryn.

  • Färglöst fast geléstift.
  • Håller brynen på plats.
  • Perfekt efter användning av Brow Powder eller Brow Pencil.

Innehåll: 2,55 g

Användning

Applicera försiktigt Brow Fix pencil över ifyllda eller rena omålade bryn. För ett sofistikerat och definierat resultat, applicera efter att du använt brynpuder eller brynpenna. Bonus tips: Pennan fungerar utmärkt som en osynlig läpp-penna innan du lägger på läppfärg.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Brow Primer

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/510/10
2018-01-26 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Gör så att brynskuggor fäster bättre och håller så mycket längre! Hjälper även till att forma brynen och lägga stråna på plats.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mångfunktionel produkt
2019-06-26 av: Charlotte O (ålder: 35-44)
Underbar makeup-produkt med många funktioner. Håller läppstiftet perfekt på plats, formar brynen och får brynfägen att fästa bättre utan att kännas för vaxig. Riktigt bra köp!