search

Anastasia Contour Cream Kit

Fair
Från:
436 kr545 kr
Välj variant först

                  Fair
 • Fair

  Tillfälligt slut
545 kr

                  Light
 • Light

436 kr
545 kr

                  Medium
 • Medium

436 kr
545 kr

                  Deep
 • Deep

  Tillfälligt slut
545 kr
Tipsa en vän
Anastasia Contour Cream Kit - älskad världen över! Contour Cream Kit gör det enkelt och smidigt för dig att markera och highlighta ansiktets konturer. Med 3 highlighter-nyanser och 3 konturnyanser i krämform som perfekt blandas gör denna palett det e… Läs mer här

Anastasia Contour Cream Kit

Anastasia Contour Cream Kit - älskad världen över! Contour Cream Kit gör det enkelt och smidigt för dig att markera och highlighta ansiktets konturer. Med 3 highlighter-nyanser och 3 konturnyanser i krämform som perfekt blandas gör denna palett det enkelt för dig att framhäva dina vackra ansiktsdrag!

Anastasia Contour Cream Kit har en sammetslen formula som enkelt smälter in i huden, med en härligt daggig och mjuk lyster. Med denna krämiga palett kan du skapa illusionen av en smalare näsa, framhäva dina kindben, mjukare käklinje och mycket mer - endast din fantasi sätter gränser!

 • Finns i 4 nyanser (Fair, Light, Medium & Deep).
Tutorial för nyansen ''Light''

Hur gör jag?

När det kommer till contouring så ska du göra precis så som du önskar och det som passar just dina ansiktsdrag, men det finns några grundtips man kan följa om man känner sig osäker.

För att highlighta (framhäva) använder du dig av ljusa nyanser. Detta läggs oftast som en triangelform under ögonen, på hakan, längs med näsryggen, vid brynbågen, på armorbågen och lite i pannan.

För contouring (markera) använder du de mörkare nyanserna. Detta läggs ofta precis under kindbenen, på var sida av näsryggen, vid tinningarna och en bit upp mot hårfästet och vid/under käklinjen.

Du väljer själv om du vill applicera din foundation under eller över din contouring, beroende på om du vill ha ett mer diskret eller mer intensivt resultat.

För att blanda ut linjerna och skapa ett mer naturligt resultat kan du antingen använda en contour-borste eller ett väldigt populärt val Beautyblender. För att intensifiera din contouring, använd Anastasia Contour Kit som är i puderform.

Nyanserna!

Fair - för mycket ljus hy: Innehåller nyanserna Soft Light, Lustre, Fair, Fawn, Shadow och Mink.
Light - för ljus/mellanljus hy: Innehåller nyanserna Fair, Neutral, Banana, Java, Light Sculpt och Havana.
Medium - för medium hy: Innehåller nyanserna Banana, Cream, Warm Coral, Nude, Cinnamon och Chocolate. (Warm Coral kan användas som neutraliserande concealer eller rouge).
Deep - för mörk hy: Innehåller nyanserna Nude, Coral, Cinnamon, Chocolate, Espresso och Carob. (Coral kan användas som neutraliserande concealer eller rouge).

Tutorial för nyansen ''Deep''

Tutorial för nyansen ''Fair''

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Contour Cream Kit

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Älskar!!!
2018-01-17 av: Sofia I (ålder: 15-24)
Älskar denna produkt! Har färgen light, och den är så fin på hyn! Lättare att applicera med borste, enligt mig!
5/5FAVORIT
2017-11-27 av: Hannah W (ålder: 15-24)
Min favorit Cream contour kit! har inte mycket att säga utom att jag tycker att man borde ge denna palett en chans!! väldigt enkel att blanda ut och utmärkta nyanser!!
Rekommenderas till: alla
5/5Perfekt!
2017-09-26 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Bästa creme-contouren som håller superbra. Den kan dock bli lite torr, så tips är att spraya borsten/svampen med lite settingspray innan.
Rekommenderas till: Alla!
5/5bästa
2017-06-26 av: wrood m (ålder: 25-34)
bra cream konsistens, bra pigment.. har den i fair och medium. köper om den igen
Rekommenderas till: alla som vill ha cream kontur
5/5Creamy perfect
2017-04-06 av: Nd (ålder: 25-34)
So this has a really good quality, and amazing results. You can't go wrong. The cream contour I use more for party makeup.
Rekommenderas till: Everyone
5/5Fantastisk sjeldent produkt!!
2016-03-23 av: Maria K (ålder: 25-34)
Har brukt contour i mange år - siden 90-tallet, før man fikk tak i ferdige kits osv. Dette skrinet er virkelig gull verdt. Blander seg veldig godt inn i både cc-,bb-krem og foundation. Kan lett brukes som concealer. Beste av alt er at med dette kittet kan du få til en naturlig look. Fargene sitter godt og du får ingen dramatiske varianser - om du ikke legger opp for det selv. Har personlig veldig lys hud med rødskjær og disse fargene er perfekte for min hud. Kan brukes både til hverdag og fest, fantastisk resultat og sitter svært godt. Et must for både den erfarne og uerfarne i sminkeverdenen.
Rekommenderas till: Alle
5/5Sååå snyggt resultat!
2016-03-11 av: Linn
Jag måste erkänna att jag var lite rädd för att använda krämig contouring i början, men när jag väl köpte denna och testade så har min rädsla försvunnit helt. Har färgen Fair som har mer kalla nyanser, vilket är perfekt för min ljusa hy. Super enkel att blanda och få till ett naturligt resultat. Passar även perfekt att använda för concealer etc.
Rekommenderas till: Alla makeup-nördar som vill markera konturer med naturlig finish!
4/5Bra färger
2018-06-05 av: Mimmi S
Fantastisk produkt! Jag har väldigt ljus hy och har ofta lite problem att hitta bra highlight-nyanser, men fair-varianten har precis de toner jag vill ha. Har testat lite olika sätt att applicera och kör nu på en lätt fuktig makeup sponge.
4/5Good stuff
2017-08-21 av: Tina
Har slutat använda kräm paletter nu men för någon månad sedan var denna ett måste för mig. Jag gick aldrig ut utan att sminka mig och använda denna. Den har jätte bra pigment och är perfekt krämig, alltså är den varken för mycket eller lite krämig. Brukade ha denna över foundation och under Anastasia contour puder. Man får så fin form på ansiktet. Brukar använda denna bara när jag ska på fest nu för tiden pågrund av att det tog för mycket tid på morgonen annars I LOVE IT!
Rekommenderas till: Everyone
3/5Passar inte ljus hudtyp
2019-04-01 av: Amanda
Inget för mig som gillar naturlig contouring och är ljus i huden. Då passar Macs Omega bättre till contouring.
2/5Otroligt överskattad produkt
2018-02-01 av: Josefine (ålder: 25-34)
Jag tycker verkligen att den här produkten är otroligt svår att få snygg. Den blendar inte ut enkelt och lämnar ofta fläckar som inte är så snygga. Nyanserna är kanonfina på en person som har mörkare hudton. Även den ljusaste shadingen är alldeles för mörk och framförallt grå. Med denna produkt så ser man tyvärr smutsig och fläckig ut. Absolut inte värd det priset.
Rekommenderas till: Till de med mer mörka pigment i hudtonen