search

Anastasia Contour Kit

Light to Medium Anastasia Contour Kit
545 kr
Välj variant först

                  Light to Medium Anastasia Contour Kit
 • Light to Medium

545 kr
Tipsa en vän
Anastasia Contour Kit är bästsäljaren som hjälper dig att definiera och skulptera dina vackra ansiktsdrag på bästa möjliga sätt. Konturpaletten kommer med ett set av tre highlighters och tre konturfärger, alla i 6 nyanser så att du kan definiera och … Läs mer här

Anastasia Contour Kit

Anastasia Contour Kit är bästsäljaren som hjälper dig att definiera och skulptera dina vackra ansiktsdrag på bästa möjliga sätt. Konturpaletten kommer med ett set av tre highlighters och tre konturfärger, alla i 6 nyanser så att du kan definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för bästa resultat.

 • Dermatologiskt testad.
 • Täpper ej igen porerna.
 • Anastasia Contour Kit finns även som krämig variant.

Du kan få tips och trix på hur du lyckas med contouring av Alexandra Aronsson i vårt Beauty Magazine.

Innehåll: 6 x 3 g

Så använder du Anastasia Contour Kit

Denna populära produkt som fick sitt uppsving i början av 2014 används av de flesta. Du använder Contour Kit för att framhäva och markera dina vackra ansiktsdrag genom att skugga och highlighta.

Kitet är också idealisk att använda för att skulptera på kroppen, t.ex för att highlighta dina nyckelben och axlar. Tänk dock på att lite räcker långt när det kommer till Anastasia Contour Kit, börja därför med en liten mängd och jobba ut och öka successivt beroende på hur mycket du önskar använda.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Contour Kit

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra!
2017-07-05 av: B (ålder: 15-24)
Mitt första contour kit som jag troligen kommer hålla mig till i framtiden. Är arabisk och har oliv-tonad hud så upplever att den gula pudern visar störst resultat av de två som används för att highlighta ansiktet. - Detta kit köpte jag ca 2 år sedan och har mycket kvar med tanke på att jag bara använder 2-3 av alla pans som är tillgängliga i kittet. ** Tog light to medium förresten till er som undrar**
Rekommenderas till: De som letar efter ett contour kit som håller länge
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5superbra
2019-06-01 av: Rebecca
Denna palett är superbra om man inte är ett proffs liksom, färgerna är lätta att arbeta upp och det gör inget om man skulle råka ta för mycket på borsten eftersom att den är lätt att sudda ut och rätta till.
5/5Super
2019-05-31 av: Nina (ålder: 35-44)
Nu är jag inget proffs på detta med contouring och gillar inte då det syns för mycket. Denna var enkel att använda och kommer lagom mycket på penseln då jag många gånger tycker att dessa paletter har för mycket pigment. Jätte fina och ljusa färger för en blekis som mig :)
Rekommenderas till: Nybörjare och blekisar
5/5Väldigt bra
2019-04-23 av: Sara Suursööt
Härlig konsistens som gör det lätt att få en jämnt applicering. Nyansera är fina och ger ett naturlig resultat.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super
2019-01-20 av: Maca (ålder: 25-34)
Mitt första contour kit. Höll hur länge som helst och väldigt lättarbetad. Lätt att blanda till de nyanserna man vill ha och väldigt naturlig, om man inte överdriver dvs..
Rekommenderas till: Alla
5/5riktigt bra!
2019-01-13 av: Kim
Jag har haft min pallet i ett år ungefär och jag använder den varje dag, det ser fortfarande ut som att den är helt ny. Helt klart värt pengarna eftersom att den håller så pass länge och plus att den har väldigt bra pigment så man behöver inte mycket produkt. Dock så är inte highlightern den bästa men den fungerar jätte bra till en naturlig look.
Rekommenderas till: alla
5/5LOVE IT
2018-10-11 av: Ameli K (ålder: 25-34)
Denna är ett måste ha i sin sminkväska! Aldrig hittat en sån bra contour som håller under en heldag och en hel utekväll!
5/5Super
2018-09-26 av: Lujain M (ålder: 25-34)
Ett super bra contour kit ändra för oljig/blandhy då det är puderdormat. Hittils det bästa jag använt.
Rekommenderas till: Oljig/ blandhy funkar för normal hy
5/5Grym!!
2018-09-06 av: Clara
Älskar detta contourkit! Det är pigmenterat, man får många användbara färger och det är lätt och smidigt att packa med sig på resande fot. Jag har köpt detta om och om igen och det lär jag fortsätta med!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa!
2017-12-03 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Äger den i Light-Medium, älskar den! Den kalla färgen är perfekt att skugga med. gillar att det finns 3 olika paletter för olika hudtoner :)
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bäst!
2017-11-23 av: Elin L (ålder: 15-24)
Har testat flera contourkit men kommer alltid tillbaka till denna. Extremt pigmenterad, behövs inte mycket för att highlighta eller skugga. Tveka inte att köpa den!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Superbra!
2017-10-06 av: Lusiyana Ivanova D (ålder: 15-24)
Anastaisa Contour Kit är den bästa kittet för att få en perfekt countor! Färgern 'Banana' och 'Vanilla' mixar jag ihop och andväder dem under ögonen, 'Sand' använder jag som highlighter och den ger lysande resultat. 'Fawn' och 'Java' mixar jag för att göra min contour på kinderna på vintern. På sommaren älskar jag att använda 'Havana' som kontor istället, för att den blir mycket fint när man är brun! Produkten är superpigmenterad och jag älskar den!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa
2017-10-01 av: Lina A
Min första countour kit som jag älskade!
5/5KÄRLEK vid första testet!
2017-09-19 av: Ameli (ålder: 25-34, www.nouw.com/bergs)
Hörni, jag har inget mer att säga än KÖP! Det finns absolut inget annat puder- contourkit som slår detta. De lägger sig bra, det håller länge (dvs att du inte behöver köpa nytt på ett bra tag även om det är dagligt bruk- köpte min i mars och har fortfarande kvar mer än halva paletten och du behöver inte använda flera lager), de hjälper dig verkligen att framhäva dina kindben och ligger på plats resten av dagen. Ett till pluspoäng att detta märke inte testar sina produkter på djur så du kan använda detta med gott samvete :)
Rekommenderas till: En bra långvarig investering
5/5Bästa
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Det här är det bästa contour kotet man kan köpa. Har bara hört bra om det. Själv älskar jag det. Man blir fräst och snygg när man använder detta. Gör stor skillnad i ansiktet. Man får öva lite i början och ta inspiration från andra så man vet hur man gör.
5/5Bästa contour-kitet som finns!
2017-04-22 av: Amanda V (ålder: 15-24)
Använder Anastasia Contour kit dagligen och tycker att man får ett bra resultat som ser naturligt ut och håller länge. Enkel att blenda ut och ser inte "fläckig" ut som en del Contour-kit har en tendens att göra. Håller länge vilket gör att den inte blir dyr i längden! Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Alla
5/5toppen!
2017-04-18 av: Maria (ålder: 25-34)
grym palett! använder dock i princip bara 2 av nyanserna. men så har jag inte svart bälte i counturing heller ;)
5/5Toppen produkt
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Bra pigment o fina färger som man kan använda till vardags o till fest. Har alla de färger som behövs för countoring. Hade gärna haft med en rouge också, men det är det väl aldrig i den här typen kit. Dryg i bruk då endast små mängder ger fina resultat.
Rekommenderas till: Alla
5/5Den absolut bästa
2017-04-06 av: Sofia E
Det bästa sminkmärket
5/5Great product
2017-04-06 av: Nd (ålder: 25-34)
Amazing product one off the best contours I have ever used.
Rekommenderas till: Everyone
5/5Bästa
2016-03-23 av: Sitem A (ålder: 25-34)
Har provat och den är bästa contour kit
5/5ÄLSKAR den!
2015-10-04 av: HG (ålder: 25-34)
Var ska jag börja med denna underbara lilla pallete? ... 1- smälter otroligt. 2- färger fungerar i harmoni med min hudfärg. 3- mycket mångsidig. Jag använder detta för att rätta till, kontura, marker samt använda en av färgerna som bronzer ibland. Jag älskar den!! Högt rekommenderad
Rekommenderas till: Alla
5/5Fantastisk!
2015-01-20 av: Petra
Jag bara älskar Anastasia Contour Kit, det är ett av mina bästa köp någonsin! Detta Contour Kit har väldigt bra pigment som också är enkla att ''sudda''. Den gör det väldigt enkelt att markera konturerna i mitt ansikte. Rekommenderas starkt!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Otroligt Bra Contour Kit
2014-07-23 av: Larisa (ålder: 25-34)
Jätte nöjd med min köp väldigt bra produkt Älskar den.

Tack eleven
Rekommenderas till: Till alla
4/5Bra!
2019-03-11 av: Anna (ålder: 25-34)
Bästa countorkitet jag testat och då har jag testat några men kommer alltid tillbaka till denna. Super bra!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra!
2018-11-30 av: Nanne (ålder: 25-34)
Fungerar som det ska, prisvärd, bra val mellan färgerna. Varar länge!
4/5Lätt för countoring-nybörjare
2018-10-11 av: Jenny (ålder: 35-44)
Det här var den första countoringprodukten jag köpte och jag är väldigt nöjd. Från början kändes det svårt med med en riktigt bra countoringborste blev det enklare. Det är förstås också enkelt då den är i puderform och man kan börja med lite för att sedan prova sig fram till rätt färg och form. Jag har den ljusare varianten och den är jättebra om man har ljus hy. Det är bra att det finns möjligheter i setet. Jag lägger först mörkare countoring under kindbenen och suddar ut med borste. Sedan lägger jag ev aningen ljusare vid näsvingarna och på nederdelen av hakan. Efter det lägger jag av den matta highlightern (de ljusa färgerna som är med) med en tunn pensel över näsryggen och av den mer skimrande highlightern under ögonbryn. Klart! Det som kanske drar ned recensionen något är att priset är väl högt då det finns så många liknande billigare. Men den håller hög kvalitet och har mkt bra pigmentering.
Rekommenderas till: De som vill ha en countoring som är lätt att arbeta med och har allt i ett.
4/5pigmenterad och dryg
2018-07-11 av: Joanna S (ålder: 25-34)
Den är pigmenterad och lätt att använda, tyvärr är två av de tre contour nyanserna för varma/mörka för mig, trots att jag köpte light/medium. men så är jag också ganska blek, så om du aldrig behövt blanda ut din foundation med vit colourcorrector så borde denna paletten funka fin-fint! väldigt vacker highlighter också.
Rekommenderas till: alla förutom de allra blekaste
4/5Bra contour kit, VÄRT PENGARNA
2017-11-27 av: Hannah W (ålder: 15-24)
Ett underbart contour kit som passar alla hudtoner (beror också på vilket kit du väljer), finns både mjukare och ljusare och varmare färger och även kallare och mer strukturerade färger, passar för den som vill köra light contour OCH den som vill köra på en lite mer sharp contour! Väldigt lätt och fin formula att jobba med!!
Rekommenderas till: Alla
4/5Naturlig effekt
2017-07-03 av: Linnea K
Överlag ett bra contour kit med användbara färger som ger ett naturligt resultat. Den grå färgen är perfekt under kindbenet, och den mörkbruna smälter superfint in som solpuder (kan dock bli lite för mörk under vinterhalvåret). De ljusa färgerna går även fint att använda som vanligt puder. Enda minuset med denna är priset, men har å andra sidan haft min palett i över ett år och ser fortfarande nästan oanvänd ut.
Rekommenderas till: Den som vill ha ett naturligt resultat
4/5Topppen!
2017-04-08 av: Sandra L (ålder: 25-34)
Har tidigare använt mig av creme conturing men av annat märke och kände att jag ville testa puder formen av Anastasia. Jag blev positivt överraskad! Den är väldigt bra men man får inte överdosera den utan det räcker med lite för en naturlig och fin look. Om jag får önska något så är det en spegel i etuiet. Den är värd sina pengar :)
Rekommenderas till: Alla som vill ha en naturlig look med hjälp av conturing
4/5ANASTASIA CONTOUR KIT
2017-04-06 av: M.K
En väldigt fin och bra contour kit som håller vad den lovar. Avänder även färgerna som ögonskuggor. Like it! Det är lätt att arbeta med den. Dock tycker jag personligen att det är onödigt att köpa hela paletten när jag bara använder 3 av färgerna.
4/5Bra produkt som håller länge!
2016-12-16 av: Nejra
Lätt att applicera och håller länge
Rekommenderas till: Alla
4/5Väldigt bra
2016-11-17 av: Sofie (ålder: 15-24)
Väldigt bra och håller vad den lovar. Mångsidig, använder den även som ögonskugga.
Men jag tycker att det är onödigt för mig personligen att ha en hel palett när jag bara använder 3 av färgerna, därför skulle jag inte köpa "en hel" palett igen.
Rekommenderas till: Dig som vill ha en palett med hög kvalitet.
4/5Värd pengarna!
2015-12-30 av: Linnéa B (ålder: 15-24)
Har aldrig varit så här imponerad av en produkt innan, man kan lägga på flera lager utan att det ser konstigt ut! obs så måste man blanda ut. Använder mig dock inte av banana den får en att se helt gul ut. Och jag använder heller inte vanilla eller sand för dem ser för konstiga ut på mitt ansikte iallafall. Men älskar java,fawn,havana!
3/5Var tveksam
2019-01-08 av: Evelina
Gillade inte alls denna paletten i början men med rätt borstar är den super! Något mörk på en ljus hy.
3/5bra men lite dyr.
2018-01-27 av: Moa K (ålder: 15-24)
Jätte bra men lite för dyr, finns andra som är lika bra för bättre pris. Dock så är denna väldigt bra.
3/5Bra men...
2017-11-17 av: Hanna Maria K
Älskar den här produkten och använder det dagligen. Men problemet är att jag använder bara 3 bruna men inte de ljusa. Det finns en gul puder som är nästan som 'banana powder' men det sitter inte så bra på t.ex. concealer. Samma problem har jag med de andra ljusrosa toner. Det med lite skimmer är ganska pudrad och då passar det inte som en highlighter, inte till mig iallafall. Men om man brukar att använda dessa färger är det en perfekt och prisvärd paletten.
3/5Bra men överhypad
2016-03-30 av: Mimmie S
Detta är en riktigt bra palett och helt klart bättre än "cream contour" men skulle aldrig rekommendera denna till någon som inte är väldigt insatt i smink för den är alldeles för dyr att köpa hos återförsäljare! Light är bra men ändå lite för mörk för mig som är likblek
Rekommenderas till: De som hållt på med smink längre tid
3/5Inget för dig med ivory / fair/ very light - hudton
2015-01-08 av: Liselotte
En toppenfin palett som har bra pigment och är mycket dryg.
MEN är du som jag väldigt ljus (har i princip alltid ljusaste vit/gula som finns- alla märken) så är till och med "banana-pudret" högst upp i mitten av paletten, alldeles för mörkt gul i tonen. Är du för ljus, kör med en matt ljusbrunbeige ögonskugga istället.
Rekommenderas till: Alla som inte har Väldigt ljus hudnyans.