search

Anastasia Dipbrow Pomade

Anastasia Dipbrow Pomade
Från:
229 kr
Välj variant först

                  Blonde Anastasia Dipbrow Pomade
 • Blonde

229 kr

                  Dark Brown Anastasia Dipbrow Pomade
 • Dark Brown

229 kr

                  Ebony Anastasia Dipbrow Pomade
 • Ebony

255 kr

                  Auburn Anastasia Dipbrow Pomade
 • Auburn

229 kr

                  Chocolate Anastasia Dipbrow Pomade
 • Chocolate

255 kr

                  Granite Anastasia Dipbrow Pomade
 • Granite

255 kr

                  Taupe Anastasia Dipbrow Pomade
 • Taupe

229 kr

                  Medium Brown Anastasia Dipbrow Pomade
 • Medium Brown

255 kr

                  Ash Brown Anastasia Dipbrow Pomade
 • Ash Brown

255 kr

                  Soft Brown Anastasia Dipbrow Pomade
 • Soft Brown

229 kr

                  Caramel Anastasia Dipbrow Pomade
 • Caramel

255 kr
Tipsa en vän
Märket Anastasia Beverly Hills är grundat utav drottningen utav ögonbryn, nämligen Anastasia Soare. Till en början var fokuset endast på produkter för just ögonbryn, men har senare utvecklats och expanderat världen över med flertalet produkter. Anast… Läs mer här

Anastasia Dipbrow Pomade

Märket Anastasia Beverly Hills är grundat utav drottningen utav ögonbryn, nämligen Anastasia Soare. Till en början var fokuset endast på produkter för just ögonbryn, men har senare utvecklats och expanderat världen över med flertalet produkter. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en väldigt mjuk och lättarbetad ögonbrynsprodukt som skulpterar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen (och natten, om man vill!).

Anastasia Dipbrow Pomade är en produkt som är ett måste för dina ögonbryn, och den som är på allas läppar hela världen över! Denna prisvinnande produkten kommer i en händig och lyxig glasburk, och innehåller en helt ny och revolutionerande pomade/gel-formula som ger ett resultat som snabbt ger ett otroligt proffsigt slutresultat. Denna ögonbrynsfärg sitter som berget i alla väder och i alla temperaturer. Produkten är vattenfast och smetas inte ut när den väl sitter på - helt perfekt ju!

Formulan torkar snabbt och har mycket pigment, och resultatet blir naturligt perfekta ögonbryn. Brynen kan göras antingen mer buskiga för att hänga med i den senaste trenden, eller en preciserad form med skarpa kanter för att följa den klassiska looken. Dipbrow Pomade finns i flera härliga nyanser med både varma och kalla undertoner, vilket gör det enkelt att hitta en färg som passar dig! Nyanserna som finns här hos oss är Ash Brown, Auburn, Blonde, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium brown, Soft brown och Taupe.

Hur använder man då den underbara Anastasia Dipbrow Pomade? För att det ska bli så snyggt som möjligt så rekommenderar grundaren Anastasia Soare att använda sig utav lite produkt samt att vara lätt på handen vid applicering. Produkten i sig är så otroligt pigmenterad och ger mycket färg med en gång, så man behöver inte alls mycket produkt åt gången. Appliceringen utav färgen gör du enklast med en brynpensel, som till fördel är snedskuren.

Innehåll: 4 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Dipbrow Pomade

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En favorit
2017-05-13 av: Lovisa L (ålder: 25-34)
En superbra produkt som är lätt att jobba med. Har man en bra och tunn snedskuren pensel så kan man måla superfina brynstrån med den, men det går också även att fylla i hela brynet för en skarpare mer markant look. Jag får alltid komplimanger för mina bryn när jag änvänder den! En solklar favorit!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5mja..
2017-04-18 av: Maria (ålder: 25-34)
vet många som fullkomligt älskar denna men jag är inte helt frälst.
Föredrar anastasias övriga produkter för brynen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Solklar favorit!
2019-04-27 av: Heiduskaja (www.heiduskaja.se)
Jag verkligen älskar denna! Jag tror inte jag kommer byta bort denna då den också är vattenresistent när den håller så himla, den gör otroligt mycket skillnad på den tid jag annars skulle lägga ned på mina ögonbryn - jätterolig att öven leka med om man vill testa på lite olika looks också mellan tunnare och smalare beroende på vilken pensel man använder! Grymt!
Rekommenderas till: Alltid!
5/5En life saver
2019-01-04 av: Kim
Den bästa produkten jag någonsin köpt! Mina ögonbryn är väldigt glesa och mycket mjuka och tunna hårstrån och då är denna produkt verkligen den bästa för att den gör att brynen ser fylliga. Man kan leka väldigt mycket med produkten och testa nya grejer som att testa en mer naturlig look till att göra en look med väldigt skarpa ögonbryn. Den håller i en evighet, min burk börjar ta slut nu och jag tror jag köpte den 2016, om man häller en droppe hårolja i så torkar den inte ut.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra ögonbrynsprodukt
2018-09-24 av: Isabel
Tycker den här är väldigt bra. Den är dryg och lättanvänd. Kan tycka att ögnbrynen känns lite för "målade" men det kan bero på min egna teknik. Men för en riktigt sminkad look så föredrar jag den här framför ögonbrynspennan. Jag tycker den är jättebra att ha i sminkväskan!
Rekommenderas till: Normal hy
5/5Om man vill ha väldefinierade ögonbryn är denna perfekt!
2018-09-22 av: ilda h (ålder: 15-24)
Denna använder jag bara om jag vill ha starka och definierade ögonbryn. Tillsammans med anastasia duo brush i nr 12 är det som match made in heaven! Letar man efter en ögonprodukt som är lite mer naturlig bör man istället använda någon brynpenna istället
Rekommenderas till: Alla som vill ha väldefinierade bryn
5/5Bäst !!
2018-04-06 av: Unni L
Älskar denna, kommer aldrig använda något annat igen. Tar lite tid men det är det värt!
5/5Jättebra!
2018-03-20 av: Amanda (ålder: 15-24)
Väldigt nöjd med denna! Fyller i brynen perfekt och produkten känns extreeemt dryg, dvs väldigt prisvärd!
Rekommenderas till: Alla
5/5Såld!
2018-03-15 av: Jenni
Den här är så bra! Jag har använt bryn pennor innan men efter att ha testat denna som är tusen gånger bättre och ger mer naturligare resultat. Så lätt att applicera och håller riktigt bra också. Tummen upp!
Rekommenderas till: Alla
5/5Så nöjd!
2018-01-30 av: Josephine S (ålder: 25-34)
Visserligen den enda brynpomadan jag har provat, men jag är helnöjd. Sjukt pigmenterad, håller jättebra. Med en bra brynborste och rätt teknik får man till perfekta bryn. Innan jag köpte den reagerade jag på priset, men med tanke på hur lite produkt man behöver så kommer den här hålla i evigheter. Har nyanserna Dark Brown och Soft Brown.
Rekommenderas till: Alla som vill ha snygga bryn
5/5Snygga bryn med en tunn snedskuren pensel.
2018-01-25 av: Anna T (ålder: 25-34)
Förstår att den är så populär som den är! Välj en färg som matchar dina naturliga bryn och det blir supersnyggt! Jag behövde öva en del innan jag fick in snitsen dock och kan rekommendera att titta på någon tutorial om man tycker det ser knasigt ut de första gångerna.
Rekommenderas till: De som vill ha snygga bryn.
5/5Älskar!
2018-01-20 av: Emma S (ålder: 15-24)
Älskar anastasias dipbrow pomade, använder det alltid till mina ögonbryn! Rekommenderas starkt, är ett måste för mig.
Rekommenderas till: Alla
5/5Favoriten
2017-12-03 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Älskar, älskar, älskar! Använder varje dag, den håller jättebra. Man kan både få ett naturligt resultat och en mer skarp påmålad look.
Rekommenderas till: alla!
5/5Flawless brows
2017-08-21 av: Tina (ålder: 15-24)
Har använd mig av denna dip brow i 3,5 år nu och må nog vara det bästa köpet jag gjort. Har alla färger och alla är lika fina, funkar utmärkt till ALLA ögonbryn. En burk brukar vanligtvis räcka 1-2 år om man använder den varje dag annars längre så om du tycker att den är dyr så blir det prisvärd i slutändan. Kan säga att man inte ångrar sig att man har köpt denna!
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit!
2017-08-02 av: Therese J (ålder: 25-34)
Kommer aldrig byta från denna!!!
Ögonbrynen blir flawless och den är lätt att arbeta med. Ibland kan den kännas lite torr så jag brukar fukta penseln innan jag tar produkt. Då det behövs jättelite räcker den länge och blir således väldigt prisvärd. Ja, den är dyr, jag tvekade länge innan jag köpte den men den är sååååå värd! Tror jag hade min första burk i 1-1,5 år och då gillar jag skarpa bryn (alltså använder mycket av produkten) och använde den i princip varje dag.
Rekommenderas till: Alla!!!
5/5Holy grail ögonbrynsprodukt!
2017-07-13 av: Emy (ålder: 15-24)
Den bästa ögonbrynsprodukten någonsin. Den är lätt att jobba med, den är krämig och håller sig hela dagen & kvällen. Har använt denna produkt i ca 2 år och kommer alltid att köpa om den! Använder färgen Taupe och är helt besatt.
Rekommenderas till: Alla som vill ha perfekta ögonbryn!
5/5Toppbetyg
2017-07-06 av: Sara A
Anastacias produkter är det toppkvalitet på. Det finns inget bättre till dina bryn. Jag har testat några andra märken men sett är bäst. Använd Anastasia borsten till så blir dina bryn jätte fina. Man får öva sig lite med hur mycket färg man ska ta i början för att få en känsla.Men alla klarar av att använda denna. Rekommenderar den till alla oavsett ålder.
5/5Snyggaste bryna i stan!
2017-05-04 av: Julia (nouw.com/lulas)
Har förvisso inte provat en annan pomade men denna håller sig krämig hela tiden (den skall förvaras upp och ned) och gör mina bryn till de absolut snyggaste i stan varenda gång!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Superbra!
2017-04-29 av: Nathalie G (ålder: 25-34)
Riktigt bra ögonbrynsprodukt! Lätt att jobba med och ger jättebra resultat. Grymt att de finns i så många färger!
Rekommenderas till: Alla
5/5Brows on fleek!
2017-04-25 av: FridaLii (fridalii.blogspot.se)
Kan inte leva utan min Anastasia Dipbrow Pomade!! Har medium brown nu, men har precis gått från en mörkareblond till en kall isblond, så blir nog soft brown när den snart har tagit slut (den har räckt mig i snart 2 år och då har den använts dagligen!!).
Rekommenderas till: Alla som letar efter en ögonbryns-produkt som håller hela dagen
5/5Bästa pomaden
2017-04-06 av: Carolin B
Verkligen den bästa pomade som jag testat. Håller allt, även kladdiga bäbishänder!
Rekommenderas till: Alla som orkar lägga lite tid på sina bryn
5/5Fantastisk!
2017-04-06 av: Jennifer Alexandra L (ålder: 15-24)
Har i alla tider målat mina ögonbryn, men denna produkt är verkligen unik från alla andra produkter.
Ögonbrynen blir verkligen perfekta!
Förpackningen är dessutom dryg och räcker väldigt länge, ca 6 månader för mig som fixar ögonbrynen varje dag.

Skulle inte kunna leva utan denna produkt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha perfekta ögonbryn.
5/5Bästa jag har!
2016-03-30 av: Mimmie S
Detta är det absolut bästa jag äger!! Åker aldrig någonstans utan den produkt! Jag har blonde längst in på brynet och dark Brown på yttre halvan (Jag har inga problem med att hitta färg då jag oftast har rosa/lila hår)
Detta kan vara svårt att få bukt med om man inte är van med att rita ögonbryn, men när man hållt på ett tag lär man sig variera i oändlighet!! Detta är ett MÅSTE!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha brows on fleek!
5/5Rekommenderar
2016-02-08 av: Alma K (ålder: 15-24)
Bra produkt! Färgen håller hela dagen. Den kladdar inte och sitter kvar trots om man skulle gnugga/klia ögonbrynet. Resultatet ser naturligt ut. Det är lätt att måla ögonbrynet efter sin personliga smak. Om man vill ha mörka, starka ögonbryn tar man på mer färg och om man föredrar ljusa, mildare är det möjligt att skapa det med denna produkt. Det enda är att man måste träna nån gång för att bli duktig på att måla ögonbrynen, men träning gör mästaren! Rekommenderar även att köpa en bra pensel/brush till då det underlättar appliceringen.
Rekommenderas till: De som vill få ett naturligt resultat och är trött på pennan
5/5Eyebrows on fleek
2016-02-03 av: Klara S (ålder: 15-24)
Jag funderade länge på om jag verkligen skulle köpa den här produkten för att jag tyckte att den kostade för mycket. Men jag bestämde mig för att klicka hem den i färgen "Taube" och jag har aldrig varit så nöjd!

Första gången jag använde produkten fick jag hålla på ett tag innan jag lärde mig hur mycket produkt jag skulle använda åt gången eftersom den är väldigt pigmenterad. Den är jättedryg och kommer säkert räcka i flera år. Man kan duscha med produkten på utan att den försvinner, men den går bort med tvål när man inte vill ha kvar dem.

Ett tips är att googla färgen innan du köper den eftersom färgrekommendationerna här på hemsidan är väldigt missvisande. Glöm heller inte att vara nog med att stänga locket på produkten, annars kan det lätta torka ut.

Jag har målat mina ögonbryn i 4 år och det här är den bästa produkten hittills. Naturligt oh mjukt resultat. Kan starkt rekommendera den! Om du är nybörjare bör du kanske ta det lite lugnt med denna men du gör som du vill!
Rekommenderas till: Alla med blont hår.
5/5Snyggaste brynen på stan
2015-06-18 av: Elin H (elinpelins.wordpress.com)
Enkel att använda och superbt färgutbud. Sitter dessutom som berget även när du svettas, råkar gnugga eller om det regnar. Enklast är att använda en angled brow/eyeliner brush och peta med penseln i färgen och applicera. Produkten är väldigt dryg så var försiktig när du börjar - det behövs betydligt mindre produkt än en anar! Personligen formar jag mina först med ABH Brow Wiz men det är inget krav då dip brow pomade fungerar strålande även solo. Jag har färgerna Chocolate, Blonde och Taupe som jag varierar mellan!
Rekommenderas till: Alla som vill rocka ögonbryn
5/5Holy grail!
2015-05-18 av: Elenah (www.slaughterotic.com)
Jag är helt förälskad i den här produkten, det är enkelt att få till ett bra resultat och det sitter hela dagen! Det kan vara lite knepigt för många i början att måla om man är ovan vid borste, sen är det lätt att ta för mycket produkt och trycka för hårt, jag tycker det ser mest naturligt ut när man är lätt på handen.
Det är som med mycket annat, öva öva öva, så kommer du nog älska den lika mycket som jag!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bekväma bryn!
2015-04-15 av: Olivia (ålder: 15-24)
Har bara hört bra saker om Dipbrow Pomade så tänkte att nu slår jag till! Den kostar rätt mycket för så lite produkt, men gud vad den är värd pengarna! Förpackningen känns superfin och lyxig. Produkten glider på eller lägger sig skönt och fint. Blev alldeles chockad över resultatet då jag får jobba för ett liknande resultat med så mycket som ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga och plumper/gel, tillsammans! Upplever produkten som dryg och jag tycker färgen var perfekt! Är ljusare brunette och tog färgen "Dark brown". Jag köpte "Anastasia Duo Brush #12" till och den funkar utmärkt!
Rekommenderas till: De som vill göra sina bryn på det bekvämaste sättet
5/5Sitter hela dagen
2015-03-23 av: Anna H
Denhär sitter så bra att när man råkar gnugga sig på ögonbrynet så smetas det knappt ut något. använd en bra pensel till så kommer du få fina ögonbryn =)
Jag har även deras Brow Gel. kan starkt rekommendera den med.
Rekommenderas till: Alla
5/5Perfekt för hållbara bryn för den som är lite händig med pensel... :)
2015-01-20 av: Scout (ålder: 45-54)
OBS! Det blev några vansinniga autocorrectfel i min ursprungstext, så jag skickar in den igen för att undvika missförstånd!
Jag gillade inte Dip Brow alls först! Tyckte det var svårt att få ett jämnt resultat, tog för lång tid, fel färg osv... Men skam den som ger sig! Att hitta rätt färg är a och o när det kommer till dip brow. Därför vill jag säga till eleven: Köp in hela sortimentet!!!
Själv har jag fått hitta min perfekta match utomlands, men kan även blanda mig till den genom att mixa choklad med taupe, som då liknar medium Brown eller Ash Brown som finns utomlands beroende på hur jag mixar.
Kan hålla med om att om man är platinablond och vill ha riktigt ljusa bryn, så är blonde förmodligen för mörk... Men den är inte för mörk för de flesta svenska blondiner! Man måste däremot vara väldigt lätt på handen! Inte täcka in brynet i dip brow utan bara lätt skulptera från botten och uppåt och lägga tonvikten vid högsta punkten.

Dip brow sitter fantastiskt bra och tål även en hel del regn, svett och tom en kortare simtur under vatten. Vill dock betona att vattenfast, eller vattenresistent inte är detsamma som oljeresistent!!!
Har man väldigt fet hy, kommer hudens egna oljor att med tiden lösa upp produkten. För den med mycket fet hy kan puder eller vaxbaserade pennor fungera bättre. Men för de flesta är dip brow faktiskt tom ganska svår att få bort, även när man vill det själv, så oljebaserad rengöring behövs.

Bästa sättet att applicera dip brow är med en mycket tunn men fast angled brush. Anastasias egen variant är bra, men min favorit för närvarande är en som är ännu lite tunnare, men mer fast, vilket ger bättre precision och då kan man även skapa snygga ritade strån, som gör resultatet väldigt naturligt och snyggt!
Rekommenderas till: Till alla som kan ta sig lite tid att lära sig en ny teknik att göra sina bryn.
5/5Perfekt för hållbara bryn, för den som är lite händig med pensel...:)
2015-01-20 av: Scout (ålder: 45-54)
Jag gillade inte Dip Brow alls först! Tyckte det var svårt att få ett jämnt resultat, tog för lång tid, fel färg osv... Men skam den som ger sig! Att hitta rätt färg är a och o när det kommer till dip brow. Därför vill jag säga till eleven: Köp in hela sortimentet!!!
Själv har jag fått hitta min perfekta match utomlands, men kan även blanda mig till den genom att mixa choklad med taupe, som då liknar medium Brown eller Ash Brown som finns utomlands beroende på hur jag mixar.
Kan hålla med om att om man är platinablond och vill ha riktigt ljusa bryn, så är blonde förmodligen för mörk... Men den är inte för mörk för de flesta svenska blondiner! Man måste däremot vara väldigt lätt på handen! Inte täcka in brynet i dip brow utan bara lätt skulptera från botten och uppåt och lägga tonvikten vid högsta punkten.

Dipropylenglykol sitter fantastiskt bra och tål även en hel del regn och tom en kortare simtur under vatten. Vill dock betona att vattenfast, eller vattenresistent inte är detsamma som oljeresistent!!!
Har man väldigt fet hy, kommer hudens egna oljor att med tiden lösa upp produkten. För den med mycket fet hy kan puder eller varbakterie pennor fungera bättre. Men för de flesta är dip brow faktiskt tom ganska svår att få bort, även när man vill det själv, så oljebaserad rengöring behövs.

Bästa sättet att applicera dip brow är med en mycket tunn men fast angled brush. Anastasias egen variant är bra, men min favorit för närvarande är en som är ännu lite tunnare, men mer fast, vilket ger bättre precision och då kan man även skapa snygga ritade strån, som gör resultatet väldigt naturligt och snyggt!
Rekommenderas till: Alla som kan ta sig lite tid att lära sig en ny teknik för att göra sina bryn...
5/5Sitter bra
2014-09-13 av: Sara (ålder: 15-24)
Jättebra produkt! Torkar dock snabbt när man börjat applicera så söla inte! Tar några försök för att hitta hur man applicerar rätt och hur mycket. Jag använder mig av Anastasia duo brush. Jag brukar lägga burken upp och ner mellan "påfyllningarna" då jag upplevt att produkten torkar där man doppat ner borsten annars. SÅ glad att jag hittade denna produkten! Köp köp köp!

Önskar dock att man kunde ta in fler färger som t.ex. Taupe, då Blonde är aningen för ljus (och ser ännu ljusare ut i solljus) och de andra är alldeles för mörka.
Rekommenderas till: Alla
5/5Toppenprodukt
2014-08-05 av: Emma L
Har vanligtvis problem med att mina målade ögonbryn inte håller hela dagen med med denna är det inga som helst problem! Använder en snedställd pensel med lite längre borst (Emite Makeup Lip Brush L213) och det fungerar toppen. Har testat med en ögonbrynsborste från Ecotools som har kortare strån också, men det blev för stumt enligt mig. Jag tar lite produkt på borsten, drar av det i sidled mot handryggen så att jag bara har pyttelite kvar på penseln och sedan målar jag. Jag fyller på genom att återigen svepa penseln i sidled över produkten som ligger kvar på handryggen. Jag brukar ofta avsluta genom att måla på lite torr ögonbrynsskugga med samma pensel, för att fixera det ordentligt. Brukar också borsta igenom försiktigt med en rind ögonbrynsborste på slutet.

Produkten torkar ganska snabbt så man får jobba på. Bäst är att ta lite färg åt gången så man slipper torkad färg i penseln. Man får också vara noga med att stänga locket direkt när man använt produkten, jag brukar lägga burken uppochner utan locket på på bordet om jag vet att jag kommer att behöva doppa ner penseln ytterligare någon gång.

Snyggt och naturligt resultat! Hade önskat mig en nyans mellan Blonde och Dark brown bara.
Rekommenderas till: De som tycker att penna ser för hårt ut och behöver något som håller hela dagen
4/5Bra och dryg produkt
2019-05-27 av: Josefin G (ålder: 15-24)
En riktigt bra pomade som är rik på pigment och dryg som sjutton! Helt klart prisvärd.
Knepigt att använda sig av pensel och pomade i början, men övning ger färdighet.
Drar bort en stjärna då den kan smula sig ganska ordentligt. Jag ser alltid till att locket är helt och hållet stängt så att luft inte kommer in i burken.
Rekommenderas till: Alla.
4/5Torkar
2019-01-30 av: Linda C (ålder: 35-44)
Bra pensel krävs. Sitter som berget. Min har dock torkat i burken efter någon månad och är svår att applicera.
Rekommenderas till: Alla
4/5Nöjd
2018-09-07 av: Yu Jing L (ålder: 25-34)
Den är super härlig att ha. Sitter fint på ögonbrynen, dock behövs tillbehör till denna. Har även använt denna som eyeliner, funkar utmärkt när det saknas eyeliner i sminkväskan.
4/5håller fint
2018-07-11 av: Joanna S
den håller hela dagen, har t.o.m. badat i havet med den och den har stannat kvar. bra om du vill ha en mer naturlig ögonbrynslook, men om du saknar ögonbrynshår helt eller delvis så är denna inte tillräckligt pigmenterad för att det ska se trovärdigt ut. dryg som attan dock!
Rekommenderas till: de som vill framhäva sina naturliga ögonbryn
4/5Så pigmenterad!!
2018-06-03 av: Sofie (ålder: 15-24)
Väldigt pigmenterad bryn pomade du behöver det minsta möjliga, annars kan bryna se dit målade. Jag beställde helt fel färg till mig men produkten är fortfarande toppen. Man får inte glömma att stänga burken ordentligt för den tårkar ut väldigt lätt.
4/5lite oljig
2018-05-22 av: Angelica U (ålder: 25-34)
Den är lite oljlig för min smak. men otroligt lätt att arbeta med och man får oerhört mycket produkt för priset. Kanske blir det bättre om den torkar lite.
Rekommenderas till: du som vill ha en jämn och lättarbetad produkt
4/5Bra men torkar ut
2017-10-17 av: Moa K
Jag rekommenderar den här men man måste lära sig en teknik hur man ska göra iaf jag behövde. Med att dip brow är så tjock och pigmenterad så är det väldigt svårt att inte få för mycket produkt. När man råkar ha för mycket produkt på ögonbrynet är det svårt att ta bort.

Säg till bara så man doppar den försiktigt in i dipbrow och sen städar bort lite av produkten på locket så är det lugnt!
Rekommenderas till: till alla som vill ha en bra bryn produkt
4/5för instagram bryn
2017-08-06 av: Emilie L
Perfekt för att skapa skarpa bryn. Lätt att arbeta med och sitter som berget. Ett minus att den torkar och blir smulig om man inte är noga med att inte ha den öppen för länge när man använder den.
4/5Väldigt nöjd
2017-07-10 av: Elin (ålder: 25-34)
En av de första ögonbrynsprodukter jag köpte, och jag blev inte besviken! Enkel att måla på, formar bra och håller hela dagen! Tycker det var lite tricky i början att få det att se naturligt ut, men efter lite träning går det utmärkt! Dock ska en vara försiktig med att inte ta för mycket produkt, då det kan bli lite hårt (om det inte är det en vill, för kör bara på då!). Tycker även att den inte är så bra att fylla i tomma partier i ögonbrynen med, utan att det verkar som om den behöver hår att hålla tag i?
Rekommenderas till: De flesta
4/5ok
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag har den i två färger och tycker att den är bra, krämig, långvarig och är vattenfast. för mig med tjocka mörka bryn men bra form behöver inte den. känner att den blir klibbig på mina brynstrå. finner den väldigt bra på mina kunder som har väldigt tunna sparse bryn. har du tjocka bryn och gillar bara att fylla lätt i välj en annan produkt men gillar du väl markerade bryn då är den för dig
Rekommenderas till: alla med tunnare bryn
4/5Jätte bra!
2015-12-30 av: Linnéa B (ålder: 15-24)
Älskar denna ögonbryns produkten! Enkel att använda! Jag rekommenderar att använda anastasias brow wiz innan och sedan användea dipbrown!
Rekommenderas till: alla
4/5För proffs.
2015-05-30 av: Emmy H (ålder: 35-44)
Det här var mitt första köp i jakten på snygga ögonbryn. För en som aldrig målat sina bryn och vill se väldigt omålad ut var det här för svårt. Men produkten i sig är jätte bra.BROW WIZ SKINNY BROW PENCIL är enklare på alla vis.
Rekommenderas till: För de som kan det här med bryn.
3/5eyeliner
2019-01-08 av: Evelina
Tycker det tar alldeles för lång tid att få till naturliga snygga bryn med denna, men den är super till att göra en smudgad eyeliner med!
3/5Bra, men torkar lätt
2018-10-02 av: Frida K
Fantastiskt bra när den är ny, lätt att jobba med och ger ett snyggt slutresultat.
Dock torkar den väldigt lätt och blir väldigt svår att jobba med. Har köpt nya, där samtliga torkat ut trots att jag kollat upp varför samt provat knep för att göra den bra igen.
Dyrt för en produkt som endast går att använda nån månad.
3/5Bra produkt!
2018-05-02 av: Melina Z (ålder: 25-34)
Fungerar bra och räcker länge. Har en extremt bra hållbarhet (vattenfast) och det är enkelt att fylla i skarpa linjer. Det är lätt att applicera för mycket så var försiktig. Jag har använt den snedställda borsten från Anastasia som hör till vilket gör det enklare.
Produkten kan upplevas som den torkar snabbt, men om du torkar a det översta lagret försiktigt så blir den som ny igen!
Rekommenderas till: om du vill ha snygg och markerade bryn
3/5Lite svårjobbad
2018-04-28 av: Lina F
För mig går det varken lätt eller snabbt att få till bryn som ser naturliga ut med denna produkten. Den är lite svårjobbad och kräver att man får in en bra teknik. Vet dock att många gillar dessa supermycket och jag kan inte klaga på utbudet av nyanser.
Om man tycker om att lägga ner tid och energi på sina bryn kan detta kanske vara en produkt att testa, annars kanske jag skulle rekommendera något annat.
PS: Jag tycker inte att Dip Brow Pomade är vattenfasta överhuvudtaget, vet inte om det är något Anastasia påstår men har hört andra säga det om dem och där håller i alla fall inte jag med!
3/5Jättemörk
2014-07-21 av: Emilia S (ålder: 25-34)
Jag är ljus i hyn och har mellanbrunt hår. Beställde den ljusaste (blonde) och den är verkligen MÖRK.
Synd att den inte finns i ljusare nyanser för jag gillar produkten i sig.
2/5Svårarbetad produkt
2018-01-03 av: Malin S (ålder: 35-44)
Torkar snabbt, för snabbt för att jag skall hinna måla klart så ingen hit för långsamma ögonbrynsmålare, jag fick inte till denna produkt helt enkelt ;) annars fin och sitter säkert där den sitter.
Rekommenderas till: folk som är snabbare än sniglar (jag var tydligen en snigel)
2/5Besviken!
2017-05-10 av: Paulina
Typiskt denna var inte alls enligt förväntningarna väldigt start färg och svår att jobba med.. Gillar Anastasia väldigt mycket annars!
2/5Väldigt mörk
2014-10-08 av: Marie L (ålder: 45-54)
Väldigt lättanvänd, jag lyckades få till ett riktigt bra resultat redan på första försöket. Däremot är den alldeles på tok för mörk och skiftar dessutom i grönt så jag såg inte klok ut. Åker tyvärr i soporna.
Rekommenderas till: Personer som är betydligt mörkare än jag, inte blondiner.
1/5Inte värd att prova
2014-07-07 av: Kimberly B
Jag kan inte ens beskriva hur besviken jag blev på denna produkt.
Jag har oljig hy, och den här produkten är långt ifrån kladdfri.
Råkar jag bara snudda vid ögonbrynen så är det utsmetat.

Till och med en billig ögonbrynspenna som inte är vattenfast/kladdfri är bättre än denna produkt.
Rekommenderas inte till den som har oljig hud.
Rekommenderas till: Absolut ingen med oljig hud