search

Anatomicals
Puffy Eye Patches

Anatomicals Puffy Eye Patches
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Anatomicals Puffy Eye Patches hjälper till att reducera svullnad under ögonen och ger dig en piggare look! De är fyllda med vitaminer och kollagen vilket hjälper till att reducera synbarheten av mörka ringar och svullnad, samtidigt som huden kring di… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Anatomicals Puffy Eye Patches

Anatomicals Puffy Eye Patches hjälper till att reducera svullnad under ögonen och ger dig en piggare look! De är fyllda med vitaminer och kollagen vilket hjälper till att reducera synbarheten av mörka ringar och svullnad, samtidigt som huden kring dina ögon blir återfuktad.

Innehåller: 3 x 6 g

Användning

Rengör ansiktet och badda torrt ordentligt med handduk. Öppna förpackningen, ta ur en Eye Patch och dra bort plastfilmen försiktigt. Applicera omedelbart enligt medföljande instruktioner, och låt verka i 30 minuter. Ta sedan bort dem varsamt.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anatomicals Puffy Eye Patches

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt underbar produkt
2017-05-08 av: Rebecca Eriksson Jensen (ålder: 15-24)
Jag fullkomligt ÄLSKAR den här "ögonmasken", då den verkligen ger ett nästan omedelbart resultat. Konsistensen på padsen är slime-aktig och mjuk, och de svalkar verkligen både då man har dem på sig och efteråt. Om man applicerar den på kvällen så vaknar man upp morgonen därpå utan de där mörka ringarna under ögonen - man ser ut som pånyttfödd med tusen gånger mer energi och lyster i ansiktet. Rekommenderas starkt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en fräsch, ny ögonlook snabbt och smidigt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbara!
5 dagar sedan av: Stina M
Perfekt att använda på kvällen som en annan skrev, man märker omedelbart resultat och ser betydligt piggare ut dagen efter!
Tveka inte, köp! :)
5/5Fungerar toppen!
2018-04-03 av: Filippa (ålder: 15-24)
Tycker verkligen dessa fungerade utmärkt. Det känns typ som äggvita, men det var verkligen skönt och det blev en skillnad. Räknade inte med att det skulle bli det. Då jag verkligen vill att allt ska vara symmetriskt hela tiden så rättade jag till den ena flera gånger (den fastnade direkt oavsett hur många gånger jag tog av den så det var ju jättebra) och efteråt kunde jag se en skillnad mellan ögonen. Huden under ögonen liksom höjs uppåt och ser inte lika mörk ut. Magisk produkt! Jag ska definitivt beställa fler, bara dem kommer in igen! :D
5/5Bäst!
2018-01-26 av: M
Hur bra som helst, älskar att dessa är gel-patches! <3 Så svalkande och goddoftande och ögonområdet känns väldigt fräscht och återfuktat!
5/5Uppfräschade
2017-06-25 av: Camilla H
Verkligen uppfräschade och svalkande känsla
4/5ANATOMICALS Puffy Eye Patches
2018-09-29 av: Nily (ålder: 15-24)
Har använt denna produkt några gånger men ser inte så mycket skillnad, men jag gillar hur den åter fuktar mina ögon påsar. Instruktioner finns med i förpackningen.
Rekommenderas till: Alla som vill har fräsch ögonlock
4/5Svalkande och återfuktande eye patches
2018-08-04 av: Denise H (ålder: 25-34)
Gillade verkligen dessa men ett minus var att de glider en del, känns som att man måste ligga stilla när man använder dem.
Rekommenderas till: De med mörka ringar eller påsar under ögonen
4/5Underbara
2018-02-01 av: Lena (ålder: 15-24)
Skön och svalkande. Väldigt återduktande och man märker av resultatet direkt efteråt.
4/5Rätt så bra!
2017-10-30 av: Petra (ålder: 25-34)
Fick denna i en Glossybox och var lite skeptisk, men sen slutade det med att jag köpte nån omgång till och nu vill jag göra det igen!
Perfekt till extremt trötta dagar, ger ett litet lyft till ögat och mer lyster.
Går inte riktigt att förklara, dom är bara toppen!
Rekommenderas till: Alla som vill ha pigga ögon