search

Annemarie Börlind
ZZ Sensitive Eye Cream

Annemarie Börlind ZZ Sensitive Eye Cream
Tipsa en vän
Annemarie Börlind ZZ Sensitive Eye Cream - en mjuk ögonkräm berikad med Golden Orchid som reglerar hudens pH-värde och har en stärkande effekt på hudbarriären. Du finner även olja från Limnanthes och ekologiskt sheasmör som gör huden mjuk och silkesl… Läs mer här

Annemarie Börlind ZZ Sensitive Eye Cream

Annemarie Börlind ZZ Sensitive Eye Cream - en mjuk ögonkräm berikad med Golden Orchid som reglerar hudens pH-värde och har en stärkande effekt på hudbarriären. Du finner även olja från Limnanthes och ekologiskt sheasmör som gör huden mjuk och silkeslen utan att kännas fet. Krämen hjälper också huden att behålla fukt under dagen och ger en avslappnande effekt under natten.

Innehåll: 15 ml

Användning

Appliceras på väl rengjord hud varje morgon och kväll runt ögonområdet.

Sensitive serien

ZZ Sensitive är en hudvårdsserie som ej innehåller några färgämnen, dofter eller konserveringsmedel. Den är utvecklad för att ge en avslappnande effekt och vårda huden. Den är lämplig för dig som har en hud med synliga kärl, svår och aktiv akne, utslag, rodnad och torra fläckar. Den innehåller också särskilda vegetabiliska oljor från vetegroddar och sesam, som absorberas in i huden och låter den andas och bibehålla sin naturliga funktion.

Produkter i denna serie:
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller