search

Ansiktsmask – en förlängning av din hudvårdsrutin

En bra ansiktsmask är ett effektivt komplement i din hudvårdsrutin. Ett perfekt sätt att tillgodose hudens varierande behov beroende på ålder, årstid och levnadsvanor. Återfuktande, avslappnande, rengörande, åtstramande – välj en ansiktsmask med egenskaper som passar din hudtyp och din huds specifika behov.

Gör till vana att lägga en ansiktsmask minst en gång i veckan. Förbered huden genom att rengöra och balansera med en ansiktsrengöring och en ansiktstoner, och avlägsna döda hudceller med en peeling. Den nu rena huden tillåter din ansiktsmask att tränga djupt ner i hudlagret och effektivt göra det den ska.

Multimasking – allround-metod för ansiktsmasker

Jagar du den perfekta ansiktsmasken som behandlar både påsar under ögonen och en oljig T-zon samtidigt, men utan resultat? Prova multimasking, konceptet som går ut på att kombinera olika slags ansiktsmasker på olika områden i ansiktet vid ett och samma tillfälle! På det sättet får du ut så mycket som möjligt av produkterna, och uppnår det bästa tänkbara resultatet för just din hy. Tänk så här till exempel: har du en blandhy, använd dig av en rengörande ansiktsmask på problemområden, och en återfuktande mask där du är torr. Applicera till exempel den rengörande ansiktsmasken i t-zonen över näsa, haka och panna, och den fuktigivande ut mot kinderna, på hals och dekolletage för att återfukta de torra partierna.

Kompletterande produktgrupper: Ansiktsrengöring | Toner | Skrubb/Peeling

198 produkter
GlamGlow Power Duo
559 kr 708 kr
L'Oréal Paris Pure Clay Mask Trio
329 kr (Värde 387 kr)
JorgObé Duo
349 kr (Värde 448 kr)
Ansiktsmask