search

Anticellulitkräm – motverka och förebygg uppkomsten av celluliter

Celluliter, även kallat apelsinhud, är när underhudsfett klumpar ihop sig under huden, i synnerhet på rumpan och låren. Det drabbar framför allt kvinnor, efter puberteten. Celluliter är endast kosmetiskt, och inte beroende av fetma.

Hur förebygger man då uppkomsten av celluliter?

Tänk på att kroppens tillstånd är baserat på vilken kost du äter, samt om du tränar och motionerar regelbundet. Här har du möjlighet att förebygga uppkomsten, eller få betydligt färre celluliter – eller inga alls! En bra blodcirkulation transporterar bort slaggämnen i kroppen, vilket resulterar i färre celluliter. Ta del av sund och välbalanserad kost och dra ner på socker samt snabba kolhydrater som snabbt kan förvandlas till fett.

Underhåll huden med bra hudvård och tillbehör Idag finns många produkter som hjälper till att reducera både uppkomsten, men även befintliga celluliter. Smörj din anticellulitkrämen nedifrån anklarna och uppåt mot kissblåsan. Smörj alltid en anticellulitkräm åt det håll som kroppens slaggprodukter "ska ut", då kan du hjälpa kroppen att transportera slaggprodukter samtidigt som du kan öka blodcirkulationen, vilket är bra och förebygger celluliter.

Du kan också ta hjälp av tillbehör! Swiss Clinic är ett skönhetsmärke som arbetar med att komma ner på djupet i huden för att få bästa effekt med hjälp av mikronålar i kirurgiskt stål som rollas på huden. Behandligen stimulerar produktionen av kollagen i huden samt främjar produktionen av nya hudceller, vilket förbygger att celluliter uppkommer. Genom att dagligen behandla huden kan du få en spänstigare, starkare och därmed ungdomligare hud.

Visa alla
44 produkter
1
Anti-Cellulit