search

Aquolina
Body Milk 250 ml, Smultron

Aquolina Body Milk, Wild Strawberry
Tipsa en vän
Aquolina Body Milk återfuktar effektivt din hud efter bad/dusch och har en söt, underbart förförisk doft som stannar kvar på huden länge. Den är lätt och absorberas snabbt tack vare Cocoglycerides (utvinns ur kokosolja), som liknar de naturliga bestå… Läs mer här

Aquolina Body Milk 250 ml, Smultron

Aquolina Body Milk återfuktar effektivt din hud efter bad/dusch och har en söt, underbart förförisk doft som stannar kvar på huden länge. Den är lätt och absorberas snabbt tack vare Cocoglycerides (utvinns ur kokosolja), som liknar de naturliga beståndsdelarna som återfinns i din hud.

Massera in Aquolinas Body Milk och den ser till att din hud blir sammetslen och lätt parfymerad.

Innehåll: 250 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Aquolina Body Milk 250 ml, Smultron

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Besvikelse, tyvärr...
2011-12-07 av: Louise (ålder: 15-24)
Jag var riktigt pepp på denna produkt men till min besvikelse möttes jag av en äckligt söt och konstgjord lukt. Efter användning fick jag genast tvätta bort denna då "doften" inte gick att stå ut, vilket min omgivning även uppmärksammade mig på.Aav att döma på ovanstående recensioner måste det ju vara något fel på min vara. Men trots denna eventuella risk insåg jag ändå att min ldb lotion för ynka 30kr som doftar 10 gånger ljuvligare innehåller MINDRE inredienser och parabener än vad denna gör, vilket blir tillräckligt argument till varför jag inte köper denna lotion igen.

Hoppas jag kan bidra till att hjälpa någon slippa spendera pengar på denna paraben-fullproppade produkt och investera i något med bättre ingredienser OCH godare doft!
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Som godis
2010-10-19 av: Lotta (ålder: 25-34)
Detta är en av mina favoriter! Den doftar underbart, som jordgubbar med grädde. Eftersom det är en body milk så är den lite tunnare i konsistensen men inte alltför rinnig. Absorberas snabbt av huden och lämnar den helt kladdfri.
4/5mums
2011-01-12 av: Andrea C (ålder: 15-24)
den doftar verkligen smultron fick nästan lust att äta den men måste säga att för de som har extra torr hud speciellt nu på vintern skulle jag rekommendera en av deras fetare krämer, lite för tunn för min smak men definitivt värt sitt pris!
Rekommenderas till: till de med inte allt för torr hud som gillar mumsiga dofter!
1/5Besvikelse
2013-08-11 av: RadioaCtiv3 (ålder: 25-34, www.nattstad.se/radioactiv3)
Köpte denna i hopp om att den skulle lukta härliga smultron, men den luktande mest bara kemiskt.
Åkte direkt i soporna.
Rekommenderas till: Ingen.