search

Atlas Naturals
Organic Argan Oil

Atlas Naturals Organic Argan Oil
Atlas Naturals Organic Argan OilArgannötter
Tipsa en vän
En rik, regenererande ekologisk ansiktsolja för torr, trött och stessad hud. Den absorberas snabbt av huden och har en diskret och naturlig doft. Innehåller 100 % ren, kallpressad ekologisk arganolja som är etiskt producerad av ett kvinnokooperativ i… Läs mer här

Atlas Naturals Organic Argan Oil

En rik, regenererande ekologisk ansiktsolja för torr, trött och stessad hud. Den absorberas snabbt av huden och har en diskret och naturlig doft. Innehåller 100 % ren, kallpressad ekologisk arganolja som är etiskt producerad av ett kvinnokooperativ i södra Marocko.

Denna unika olja, som endast produceras i Marocko, är vårdande, närande, fuktgivande och återuppbyggande för huden. Arganolja utvinns ur de mandlar som finns i arganträdets frukt och har sedan urminnes tider använts av berberna, Marockos urbefolkning, för sina kosmetiska och dietiska egenskaper.

Den passar alla hudtyper, men är särskilt välgörande för torr, trött och stressad hud. Den är naturligt rik på essentiella fettsyror och vitamin E som effektivt förebygger att huden åldras för tidigt på grund av yttre faktorer som stress, solljus, luftföroreningar och tobak.

  • Ekologiskt certifierad av Ecocert.
  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen eller parfymer.
  • Verkar återfettande, återfuktande & återställer hudens naturliga elasticitet.
  • Återfuktar & stärker torrt hår.
  • Stärker sköra naglar & motverkar att naglarna skivar sig & bryts av.
  • Har anti-inflammatoriska egenskaper (eksem, psoriasis & blemmor).

Innehåll: 15 ml

Användning

Använd som nattolja på väl rengjord hud. Applicera sparsamt över ansikte, hals och dekolletage och massera varsamt. Undvik direkt kontakt med ögonen, samt att vistas i solljus direkt efter applicering.

  • Nötallergiker bör konsultera läkare före användning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Ingrediens från ekologisk odling.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Atlas Naturals Organic Argan Oil

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller