search

Avivir
Aloe Vera Woman's Shave Mousse

Avivir Aloe Vera Woman's Shave Mousse
Tipsa en vän
Avivir Aloe Vera Woman's Shave Mousse innehåller 70% Aloe Vera och är en mousse som skall användas i samband med rakning med hyvel. Innehåller glycerin som ger ett mjukt behagligt skum, samtidigt som det stödjer den vårdande effekten av Aloe Vera. Läs mer här

Avivir Aloe Vera Woman's Shave Mousse

Avivir Aloe Vera Woman's Shave Mousse innehåller 70% Aloe Vera och är en mousse som skall användas i samband med rakning med hyvel. Innehåller glycerin som ger ett mjukt behagligt skum, samtidigt som det stödjer den vårdande effekten av Aloe Vera.

  • Innehåller inga parabener eller parfym.
  • Innehåller 70% ekologiskt odlad Aloe Vera.

Innehåll: 150 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Avivir Aloe Vera Woman's Shave Mousse

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5BÄST
2010-11-01 av: Cecilia G
Har aldrig använt ett bättre raklödder. Att raka bikinilinjen har alltid gett mig röda prickar som ser så tråkiga ut. Det här raklöddret med aloe vera verkar läka de små såren direkt. Inga röda prickar mer. Man känner sig så ren.