Babor
Gentle Cleansing Milk

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 200 ml
Passar ihop med
Babor
100 ml
Beskrivning

Babor Gentle Cleansing Milk är en supermild rengöringsmjölk speciellt som passar alla hudtyper men som är extra fördelaktig för känslig och stressad hud. Tack vare särskilt utvalda ingredienser tillför den fukt till huden, skyddar den mot uttorkning och ger en frisk lyster.

Babor Gentle Cleansing Milk innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammadragande.

  • Passar alla hudtyper, speciellt känslig

  • Djuprengörande

  • Innehåller bisabolol och ingefära som har en lugnande effekt på huden, extrakt från moringa olifiera som hjälper till att binda till sig föroreningar och andra skadliga ämnen, samt majsgroddsolja och panthenol

  • Fri från färgämnen

  • pH: 5.4

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage. Tillsätt lite vatten och massera huden, avlägsnas med rikligt med vatten.

Artikelnummer: 47518

Upptäck mer som Gentle Cleansing Milk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt