Babor
Repair Cellular Ultimate

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Forming Body Cream 200 ml
Beskrivning

En rik kroppskräm som främjar hudens regeneration. Innehåller 5 % BIOGEN PLANT-extrakt och tripeptid-1 som aktiverar syntesen av kollagen, elastin, fibronektin och laminin vilket främjar ökad fasthet och elasticitet i huden och ger en utjämnande effekt. I Ultimate Body Forming Cream hittar du också grönalgextrakt, vårdande olivolja, squalane, E-vitamin och aloe vera, som tillsammans med BIOGEN PLANT-extrakt ger intensivt med fukt till huden och kan vid regelbunden användning hjälpa till att förebygga och förbättra synlighet av hudbristningar.

  • Rik kroppskräm

  • Främjar ökad fasthet & elasticitet

  • Aktiverar kollagensyntes

  • Intensivt återfuktande & närande

  • Ingår i Doctor Babor

Innehåll: 200 ml

Användning

Appliceras efter dusch/bad över hela kroppen.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Artikelnummer: 52773

Upptäck mer som Repair Cellular Ultimate

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt