search

Baby Foot
Deep Skin Foot Exfoliation

Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation
279 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Hårda och torra hälar? Drömmer du om bebismjuka fötter! Nu finns möjligheten med Japans mest sålda fotvårdsprodukt! Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Kampanj på Baby Foot
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation

Hårda och torra hälar? Drömmer du om bebismjuka fötter! Nu finns möjligheten med Japans mest sålda fotvårdsprodukt!

ERBJUDANDE Köp 3, betala för 2! Om du beställer tre Baby Foot så får du just nu den tredje utan kostnad.

Baby Foot är ett par sockar som du använder i 1 timme och som ger dig ett otroligt resultat. Baby Foot avlägsnar döda hudceller och ger dig lena, mjuka fötter. Fötterna behandlas av en gel, bestående av 17 naturliga extrakter som får verka i 1 timma.

Observera: Om du har diabetes vänligen rådgör med din läkare eller din fotvårds-specialist innan användning.

  • Bör ej användas om du har tatuering/tatueringar på foten!

Innehåll: Ett par plastsockor (Räcker till en behandling).

Användning

Sätt plastsockorna på fötterna i 1 timme. Se till att de sitter tajt, är de för stora - Ta på en vanlig socka över. Ta bort sockorna och tvätta av med lite tvål och vatten. Efter 5-10 dagar kan man lätt peela bort de överflödiga döda hudcellerna och efter 2 veckor är fötterna lena som bebisfötter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Det fungerar!
2011-01-21 av: Marika H (ålder: 35-44, mybeautyspots.blogspot.com)
Jag har riktiga problemfötter med hård torr flagande hud och hårda spruckna hälar. Jag måste fila och smörja så att svetten lackar för att hålla mina fötter i ett någorlunda bra skick. Jag har testat det mesta som sägs göra fötterna mjuka, så när jag läste om baby foot var jag bara tvungen att prova. Jag hade inga större förhoppningar om att få babymjuka fötter, men om jag slapp fila fötterna ett tag så skulle det helt klart vara värt pengarna.

Jag är glad att jag testade... för det fungerar! Ok, jag fick inga babymjuka fotsulor... men mina fötter är helt klart i bättre skick nu än vad dom någonsin har varit innan. Jag kommer definitivt att fortsätta köpa baby foot!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina fötter!
5 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mirakelprodukt
2011-02-10 av: emelie p
Den här rekommenderar jag verkligen till ALLA.
Jag hade riktigt fula fötter med hårda partier, de va som man fick skämmas på sommaren om nån tittade på ens fötter.
Men nu är dom mjuka och fina, en mirakelprodukt helt enkelt. Rekommenderas starkt.
Rekommenderas till: Alla som vill ha mjuka fina fötter.
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Undergörare för mina fötter
2010-11-12 av: anna p (ålder: 35-44)
Aldrig använt någon produkt som gjort mina fötter så mjuka som denna
Rekommenderas till: alla som vill ha mjuka och lena fossingar
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Har inte haft finare fötter sedan mellanstadiet.
2013-04-16 av: Carin H (ålder: 35-44)
Man vill ju tro att det ska fungera.
Att det ska finnas mirakelprodukter.
Man provar alla nya cremer och serum i hopp om att "nu blir jag rynkfri, snygg och ett geni".
Den här gången slog det in!!!
Jag kände mig dock som en idiot där jag gled runt i för stora plastsockor och hoppades på lena fötter. Men jag är mer än nöjd att jag gjorde det. Mina fötter var hemska. Jag hade precis stampat runt gravid och tjock i nio månader utan att direkt lägga något krut på pedikyrer. Nådde inte ned och om man läser på paketet ska man ironiskt nog inte använda baby feet om man är gravid.
Men efter några dagar ömsade jag skinn och finare fötter än jag haft på mycket länge, typ sedan mellanstadiet, trädde fram. Det såg lite läskigt ut, men attans vad fina de blev.
Jag vill ha ett lager hemma. De ÄR värda det höga priset.
Rekommenderas till: Alla som inte tror att deras fötter går att rädda. Och alla andra...
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa grejen!
2012-01-16 av: Ida B (ålder: 25-34)
Hade inga förhoppningar, men köpte den för jag verkligen behövde göra något åt mina slitna fötter. En film på tv senare var det klart. Sedan hände det ingenting, på fem dagar. Helt plötsligt började fötterna "fjälla" i några dagar. Toppen! Mjuka och fina blev dem!
Rekommenderas till: Alla som har förhårdnader på fötterna, eller bara en uppfrächning
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbart!
2011-05-07 av: marianne e (ålder: 55-64)
Jag har äntligen hittat något som gör mina fötter sommarfina, nämligen Baby Foot. Det håller verkligen vad det lovar och fötterna blir mjuka och sköna efter bara ett par timmar. Helt underbart och väl prisvärt. Enklare kan det bara inte bli.
Rekommenderas till: viktoria__e@hotmail.com
2 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super bra
2018-01-01 av: M (ålder: 25-34)
Jag har ganska mycket problem med spruckna hälar. Det spelar ingen roll att jag smörjer in fötterna och filar dem i duschen för det hjälpet knappt. Inte ens fotvård/pedikyr får bort allt. Så när jag testade det här var jag ganska skeptisk men tänkte att det kanske kunde hjälpa lite iaf. Jag gjorde behandlingen för 1 vecka sen och mina fötter är super mjuka nu. Jag har ömsat skinn som en orm haha. Kommer försöka göra den här behandlingen några ggr om året för att behålla dem mjuka
Rekommenderas till: Alla
5/5En superprodukt för fossingarna!
2017-05-07 av: Rebecca Eriksson Jensen (ålder: 15-24)
Den här "fotmasken" håller VERKLIGEN vad den lovar! Den är lätt att använda, man sätter på dem som ett par strumpor eller skor (jag tog ett par vanliga strumpor över också, för att kunna gå runt utan spill och för att tajta till det ännu mer) och väntar sedan ett tag innan man duschar av sig produkten. Efter ett par dagar började mina fötter att flagna något så in i bomben, det var mindre kul. Men SÅ värt det, eftersom resultatet av det var ett par nya fossingar. Bebislena, fräscha och återupplivade. Jag kommer DEFINITIVT att använda mig av den här produkten igen!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fantastiska fötter utan behandlingar och underhåll
5/5Det funkar!
2015-05-30 av: Emmy H (ålder: 25-34)
Det är bara att sluta leta och fundera om man ska köpa. Det fungerar. PÅ med sockorna 1 timme. Skölj av. Har du badkar så väntar du ca 1vecka å så badar du ngr kvällar i rad så lossnar det som ska av fötterna snabbare. Finns även på ullared för en bra peng!
Rekommenderas till: alla med fötter!!!!
5/5Ja, det funkar verkligen!
2012-12-19 av: Lillan (ålder: 35-44)
Har haft mycket problem med mina fötter. Gått regelbundet på fotvård och fötterna har varit fina en tid efteråt, men sen måste jag tillbaks igen. Blir ganska dyrt i längden så jag tänkte prova denna produkt som är mycket billigare än traditionell fotvård på salong.
Påsarna var lätta att sätta på och kladdade inte alls. Det följer med en tejpbit som jag satte som en "nypa" nära benet. Då satt sockorna kvar utan problem. Visserligen blev det ett öppet hål längst fram, men det var inget som störde. Sen satte jag mig i soffan och pysslade med annat. Det gick att gå i sockorna om man gick försiktigt. De är ju ganska hala...
Efter första dagarna började det flaga lite. Sen plötsligt när jag låg i badet så kände jag att fötterna var alldeles svampiga och jag kunde känna hur all död hud bara ramlade av. Helt underbart! Det flagade ytterligare några dagar och sen var fötterna hur lena som helst! Vad skönt att inte fastna i strumporna p g a torra fötter! Den lena känslan har hållit i sig längre än någon fotbehandling på salong har gjort!!!
Rekommenderas till: Alla med torra fötter
5/5Wunderbart för fossingarna
2012-11-13 av: Bella S (ålder: 15-24)
Hade inte råd att dra till mitt favoritspa så fick tipset av en väninna att Baby Foot var minst lika bra. Skeptisk som få provade jag produkten och måste erkänna att det fungerade helt sjukt bra :P! Blir nog att spara in på spa-besöken och använda Baby Foot framöver ;D
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina fötter
5/5WOW upplevelse!
2012-11-13 av: Fernando D (ålder: 15-24)
Det här var den mest effektiva produkt jag NÅGONSIN prövat! Jag har tränat mycket fotboll och kampsport och fått problem med just hård hud på fötterna, Jag som kille känner mig inte riktigt bekväm med att gå till en fotvård salong. En vän berättade och tipsade mig om Baby Foot och det var f*n det BÄSTA jag någonsin gjort!

REKOMMENDERAR STARKT!
5/5Den bästa uppfinningen som någonsin släppts på marknaden!
2012-10-02 av: Elsa E (ålder: 25-34)
Har använt Babby Feet i kanske 3-4 år nu...Det är det BÄSTA jag någonsin har provat för mina fötter! Står på förpackningen att "plaststrumporna" endast skal vara på i någon timme eller två, men fick rådet att prova att ha de på under natten redan från första gång jag köpte de; sätt på de, tejpa runt vristerna (inte för hårt att man får blodstopp, men inte heller fåor löst så att vätskan rinner ut), sätt på en vanlig fruktplastpåse på vardera fot, använd gummiband eller tejp igen enligt samma princip som med "plaststrumporna", sov med paketen på fötterna under natten. Tvätta av ordentligt och noga på morgonen. Detta hjälper fötterna att "ömsa skinn" betydligt mycket snabbare än under en vecka eller två som det står på förpackningen. Det viktigaste är att inte "dra" av skinnet, utan låta det lossna av sig självt. Ett bra tips är att sova med strumpor under tiden det gamla skinnet lossnar av fötterna, det kan flagna väldigt mycket medan man sover annars.
När väl proceduren är klar kan man njuta av vackra, lena och fräscha fötter i upptill ett 6-9 månader i taget innan det är dags för nästa kur! :-)
Har fått hela min familj att använda dem, även min man, min bror och min pappa!!
Rekommenderas till: Speciellet de som får ont av all gammal och hård hud som skaver i skor och kampsortsutövare!
5/5Super!
2012-03-19 av: Lina Maria H (ålder: 25-34)
Det här funkar! Det är produkten som verkligen håller vad den lovar! Först var jag skeptisk att det verkligen fungerade. Två sockar i två timmar och sedan fina fötter. Men efter alla lovord ville jag ge det en chans! Man sitter som sagt med sockorna i två timmar och sedan sköljer av. Sedan händer ingenting. På ett par dagar. Sen lossnar verkligen ALL "överflödig" hud och man får babyfötter! Nu vill jag alltid ha en förpackning babyfoot hemma!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina fötter
5/5Funkar!!
2012-02-12 av: Therése S (ålder: 25-34)
Funkar riktigt bra!
Hände typ ingenting på en vecka efter användandet men sen luckrades alla förhårdnader upp
och det var jätteenkelt att rubba av efter duschen!
Rekommenderas verkligen, mina fötter blev jättefina efter, brukar aldrig skriva recensioner på sånt jag handlat även om det är bra produkter men var verkligen tvungen att göra det med den här. KÖP!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina, lena och vårdade fötter!
5/5Härligt för oss lite äldre!
2011-11-10 av: Inger Margit J
Positivt överraskad! Ypperligt för oss lite äldre som har svårt med rörligheten i kroppen. På senare år har det känts alldeles hopplöst att försöka fila och slipa fötterna. Dessutom är ju heller inte synen så bra. Satte mig nu i lugn och ro under några timmar och läste en bok. Under tiden "arbetade" sockorna med sitt innehåll. Resultatet blev ju helt strålande. - Baby foot kommer få sköta mina fötter i framtiden.
Rekommenderas till: 50 + och definitivt i alla åldrar utöver
4/5Intressant produkt
2017-11-09 av: Hanna J (ålder: 35-44)
Undra vad denna produkt innehåller för den fungerar verkligen! Men som alla vet finns det inga Quick fix, man måste fortsätta underhålla sina fötter dagligen med krämer osv.
Kräver lite planering då effekten uppnås efter nån vecka. Så ska du på barfota-fest om en månad så bör du göra den idag.
OBS! Gå på toa innan, ha mobilen fulladdad och se till att ha nån hemma som kan serva dig om du behöver något. Testa inte att gå med dessa på - det är HALT, tro mig! ;)
Rekommenderas till: Alla nyfikna torr-fotare
4/5Smidig
2017-07-20 av: El (ålder: 15-24)
Blev jättesugen på det här, då jag ogillar mina ovårdade fötter nästan lika mycket som jag ogillar att fixa fötterna! Nej, men att fila och smörj in är så tråkigt tycker jag, så detta var välkommet! Efter att jag haft dem på hände ingent på ca 2-3 dagar, men sen började jag fälla hud (jättekul, tyckte jag!).

Fötterna blev mjuka, men känner inte att det håller speciellt länge, och kanske inte heller att det funkar jättebra på de värsta förhårdnarna. Men absolut som en enkel 'quick start' till de som vill börja 'reda upp' sina fötter!
Rekommenderas till: De som vill ha en quick fix
4/5Väldigt bra produkt
2013-05-19 av: Sofie (ålder: 15-24)
Jag har använt den här produkten vid två olika tillfällen och den gjorde verkligen fötterna mjuka, men jag skulle nog inte riktigt kalla det för mirakel för min del. Jag har inga "katastroffötter" men de har en hel del död hud. Jag tror att felet jag har gjort är att inte använda produkten regelbundet. Mina fötter kräver mer än en behandling. Jag kommer lugnt att göra om behandlingen, för skillnad gjorde den.
Rekommenderas till: Alla som vill få fräschare fötter.
4/5Mjuka fötter
2013-04-22 av: Mia Sofi Elisabeth C
Efter 3 dagar fick jag små röda kliande utslag som höll på att göra mej tokig! Men 2 veckor efter behandling så började jag flagna i massor, samtidigt försökte jag pila och smörja in fötterna och har nu efter ca 1 månad fortfarande mjuka och fina fötter =D
Rekommenderas till: alla som vet att de inte är överkänsliga mot starka medel
4/5Bra produkt
2013-02-06 av: Sofie (ålder: 15-24)
Den här produkten fungerade men man får verkligen tänka på att gå på toa/annat innan på grund av att man måste sitta still under behandlingen. Det räckte inte med en behandling för mig, men jag tycker att det här var en bra produkt ändå.
Rekommenderas till: Alla
3/5Jorå!
2013-05-26 av: Jennie (ålder: 25-34)
Har aldrig använt liknande produkter tidigare, så denna va ju lite skoj. Var dock osäker på om detta märke testar på djur då det är ifrån Asien. Mejlade företaget och fick en väldigt konstig ton tillbaka. Där blev jag lite misstänksam...
Funkade lite så där... Fjällade fötter efter några dagar men inget mer än så. Tänker inte betala detta pris igen för lite fjäll på fötterna. Bättre att gå till salongen och få pedikyr då. :)
Mirakel vettetusan om jag skulle kalla denna produkt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite fjäll på fötterna. :)
3/5Inget för sommaren
2012-08-09 av: Carina Birgitta L
Tog en vecka sedan pågår processen med flagnade fötter. förhårdnaderna är kvar. Jag skäms att visa mina fötter i öppna skor och måste ha strumpor på fötterna då man flagar hela tiden. Hur kul är det att gå på fest i finkläning och strumpor. Borde tänkt på det, använda under hösten vintern när man inte är barfota.
Rekommenderas till: Dom som inte vill vara barfota
3/5Tillfälligt mjuka fötter
2012-07-19 av: S (ålder: 25-34)
Det tog någon dag, sedan i duschen började den gamla huden lossna. Proceduren tog väl ca 10-14 dagar totalt. Efteråt var fötterna mjuka och lena men det tog inte allt för länge så fick fötterna nya "förhårdnader" och torr hud. Det står på förpackningen att man ska avstå längre promenader, träning etc under behandlingen och jag tog det lugnt första veckan sen pallade jag inte sitta still mer. Summan av kardemumman: Tycker det är för mycket besvär för en tillfällig lösning. Det är ju inte meningen att hela ens liv ska behöva stanna upp i 2 veckor bara för att man ska få ha mjuka fötter typ en vecka. Har man ett stillasittande jobb kanske det inte är en lika stor uppoffring, men har man ett aktivt jobb där man går och står mycket, eller tränar mycket på fritiden blir det ju jobbigare.
Rekommenderas till: Folk som sitter still större delen av livet och orkar vänta på det kortvariga resultatet?
3/5helt okej
2012-01-23 av: T (ålder: 25-34)
Nu har inte jag jätte problem med mina fötter, de var mest lite trötta och lite förhårdnader men ine såå farligt.
För mig försvann alla förhådnader och mina fötter blev mjukare, men som sagt hade jag kunnat fila mig till det på några minuter också så det var ingen mirakelprodukt.

jobbigt att behöva sitta still i 2 timmar, plus att gelen är kall och jag frös om fötterna.

helt okej produkt men inget mirakel skulle ajg säga.
Rekommenderas till: de med tid över och semi problematiska fötter
2/5Märkte ingen skillnad..
2013-02-22 av: Sarah V
Jag vet inte vad jag gjorde för fel men jag märket absolut ingen skillnad på mina fötter!
1/5inge bra...
2013-02-11 av: Maria W (ålder: 35-44)
testade denna med förhoppning om mjuka fötter.
Efter en vecka började jag flagna och höll på i nästan en vecka och de första två dagarna efter att all gammal hud försvunnit var mina fötter baby lena i två dagar.
Vad hände sen???
jo dom vart åter igen snustorra med ännu mera självsprickor.
279 kr helt bortkastade pengar.
Rekommenderas till: inte till någon
1/5Baby Foot
2012-01-25 av: Marie-Louise
Som medicinsk fotvårdare blev jag nyfiken: Blir jag av med jobbet nu??
Köpte hem för att testa. Och ja, huden lossnar så fint, men torrare fötter har jag aldrig haft. Nu skaver jag hål på strumpor och fastnar i vissa mattor. Nej jag föredrar vanlig traditionell fovård samt ett besök hos en fotvårdare då och då
Rekommenderas till: Ingen
1/5Babyfoot?
2012-08-01 av: Marie H (ålder: 45-54)
Jag köpte produkten till min man men han fick inga babyfötter. Han använde produkten i två dagar. Första dagen försvann lite av det torra huden men andra dagen fick han skrapa för att det skulle bli bättre men fortfarande inga babyfötter!!!!!!!! Han sa till mig att jag blev lurad:(
Rekommenderas till: Kanske till de som har lite torra fötter och lite hårda partier.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Fötter
2012-01-01 av: Anne S (ålder: 45-54)
Köpte denna produkt för jag har verkligen haft problem med torra fötter. Tyckte det verkade bra och enkelt att utföra, inget filande och peelande. Om man köpte två förpackningar så får man en på köpet. Varje förpackning kostar rätt mycket. Att få en på köpet avgjorde valet att handla. Läst de föregående mycket positiva recensionerna vilka också blev en bidragande del i köpet. Men jag är jättebesviken på denna produkt som enbart är dyr och inget annat. Det enda som hände var att fötterna flagnade lite inget annat, de är och förblir lika torra. Det enda som hjälper är ett fotbad och ev peeling samt att fila, eller använda en skrapa för att få bort döda hudceller. Förhårdnader bör man fila ner. Nej detta är ingen produkt jag rekomenderar. 560 kr för tre påsar med fotkräm, så jag hoppas ingen annan går på enna reklam utan använder de pengarna till fotvård hos en fotvårdsspec istället. Inget att rekomendera för äldre människor heller de brukar väl ha pension och på det sättet få reducerade priser på fotvård. Plastsockorna var dessutom svåra att få på. De var väldigt vidiga upptill och det blev väldigt kladdigt. Att gå i dessa är en omöjlighet, så man får vackert befinna sej där man är i två timmar. Man bör också ha tillgång till handduk, dels för allt kladd och för att sätta runt fötterna efter behandlingen. Jag satte på sockor ovanpå plastsockorna för att de skulle sitta kvar. Nej denna produkt är helt obrukbar, sälj krämen i tub istället och sätt på vanliga plastpåsar.....En riktig "sk*tprodukt" så helt onödig. Enbart jädrans dyr.....
Rekommenderas till: ingen
0 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.