search

BaByliss
Ceramiska Värmespolar

3021E White
Tipsa en vän
Tack vare den keramiska beläggningen bevaras värmen under längre tid, samtidigt som den skonar håret och ger det glans. Det här är setet du bör ha hemma om du ska få optimala möjligheter till ett oerhört vackert och lockigt hårsvall. Värmespolarna vä… Läs mer här

BaByliss Keramiska värmespolar

Tack vare den keramiska beläggningen bevaras värmen under längre tid, samtidigt som den skonar håret och ger det glans. Det här är setet du bör ha hemma om du ska få optimala möjligheter till ett oerhört vackert och lockigt hårsvall. Värmespolarna värms upp på endast 5 minuter.

Setet innehåller 20 spolar i följande storlekar:
  • 8 stora (32 mm)
  • 6 mellan (25 mm)
  • 6 små (19 mm)
  • 20 "butterfly clips" & 20 metallclips medföljer

Värmespolarna består av sammetslena keramikpapiljotter. Dessa lättviktspapiljotter ger maximal volym ända nerifrån hårrötterna. Du använder de större spolarna till lösa lockar och de små till fastare lockar. De tre olika storlekarna gör det möjligt att locka håret enligt din personliga stil.

Heat Ready Dot
En av spolarna är försedd med denna temperaturindikator. När den blivit vit (efter endast 5 min) har alla värmespolarna fått den temperatur som erfordras för optimal användning.

  • 2 års garanti
  • Förvaringsväska medföljer
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

BaByliss Ceramiska Värmespolar

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Suveräna värmespolar
2011-02-11 av: Emma H (ålder: 15-24, vintageprincess.blogg.se)
Hade länge suktat efter ett par värmerullar att få till det perfekta Hollywoodsvallet, och tog modet till att köpa dessa. Och om jag blev nöjd! Då jag har lite kortare hår så tänk er Dita von Teese vågor, så himla läckert! Är supernöjd och det är en riktigt bra investering.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.