search

Badger
Damascus Rose Antioxidant Body Oil with Lavender & Chamomile

Badger Damascus Rose Antioxidant Body Oil with Lavender & Chamomile
Tipsa en vän
Body Oil är den renaste fuktighetskräm: mild, lugnande, högabsorberande och helt kompatibla med din kropps naturliga kemi. Organiska växtoljor är bra för din hud - de ger näring och fylla det största organ i kroppen. Läs mer här

Badger Damascus Rose Antioxidant Body Oil with Lavender & Chamomile

Body Oil är den renaste fuktighetskräm: mild, lugnande, högabsorberande och helt kompatibla med din kropps naturliga kemi. Organiska växtoljor är bra för din hud - de ger näring och fylla det största organ i kroppen.

Vi har kombinerat Organic Jojoba-, Oliv- och granatäpple oljor i basen av varje Antioxidant Body Oil. Dessa näringsrika oljor mjukar huden och bidra till att minska uppkomsten av rynkor, bristningar, och fina linjer.

Damaskus Rose Antioxidant Body Oil, med lavendel och kamomill hedrar din kropp med den känslig doft och huden lugnande effekt för organisk Damaskus Rose, blomman av skönhet och vishet. Eterisk olja av Rose har använts traditionellt för att återställa känsliga hud.

Innehåll: 118 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Certified Organic.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller