search

Balm Balm Rose Geranium Lip Balm

BalmBalm Rose Geranium Lip Balm
Tipsa en vän
Även om detta kallas ett läppbalsam, så finns det ingen anledning att inte använda det som en fuktkräm - den kan visa sig vara den bästa mjukgörande kräm du någonsin använt, varför då inte använda på andra torra områden? Läs mer här

Balm Balm Rose Geranium Lip Balm

Även om detta kallas ett läppbalsam, så finns det ingen anledning att inte använda det som en fuktkräm - den kan visa sig vara den bästa mjukgörande kräm du någonsin använt, varför då inte använda på andra torra områden?

Tillverkad av sheasmör, solrosolja, bivax, jojoba, calendula rosengeranium essentiell olja som försiktigt smälter samman för att skapa en balm som lugnar, återfuktar och ger näring till dina läppar. Med en doft av rosengeranium som är härligt upplyftande och feminin.

  • 100 % ekologisk & naturlig.

Innehåll: 7 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

All Organically Grown. (1) Components Of Rose Geranium Oil.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Balm Balm Rose Geranium Lip Balm

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller