search

Balmain Ash Toner

Balmain Ash Toner
Balmain Ash TonerBalmain Ash Toner
Tipsa en vän
Håll håret svalt och fräscha upp gula/varma toner mellan frisörbesöken med Ash Toner från Balmain Hair Couture! Denna effektiva toner med violett färg och uppljusande effekt är perfekt för dig med naturligt blont eller blekt hår som vill behålla den … Läs mer här

Balmain Ash Toner

Håll håret svalt och fräscha upp gula/varma toner mellan frisörbesöken med Ash Toner från Balmain Hair Couture! Denna effektiva toner med violett färg och uppljusande effekt är perfekt för dig med naturligt blont eller blekt hår som vill behålla den där snygga, svala tonen som lätt tenderar att gå mot det gula hållet med tiden. Ash Toner passar även jättebra till grått/silverfärgat hår.

Ash Toner har en lättviktig formula med djuplila toner som verkar uppklarnande och hjälper till att neutralisera gula och varma toner för en fräsch nyans som håller längre. Berikad med silkesprotein och arganelixir som både ger näring, mjukgör och skyddar håret mot yttre påfrestningar.

  • Neutraliserande mist
  • För naturligt blont eller blekt hår
  • Lättviktig formula
  • Leave-in

Innehåll: 200 ml

Användning

Skaka väl och spraya jämnt över blött eller fuktigt håret med ett avstånd på ca 20 cm, skölj inte ur. Upprepa behandling vid behov tills önskat resultat är uppnått. Överdriven användning är inte att rekommendera då denna produkt har en permanent uppljusande effekt och ej tvättas us. Spraya ej över hud eller på kläder.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Balmain Ash Toner

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller