search

Balsam

Alla har vi olika hårtyper och i och med detta behöver vi också olika typer utav hårvård. Med rätt balsam som är anpassat för just sin hårtyp, så kommer du att märka vilken otrolig skillnad det kan ge och vilket tjusigt resultat du kommer att få. Hos oss finner du enkelt det balsam som passar dig och din hårtyp bäst, och vi har något för alla. Oavsett om du har ett normalt hår, ett torrare hår, ett färgat hår, ett rakt hår, lite mer krulligt eller någon annan hårtyp så har vi balsamet för dig.

Efter att du använt dig utav ditt rengörande schampo så är håret extra känsligt, det kan förlora fukten och för att då stänga igen strået samt ge håret den vård den behöver så är det ett måste att använda balsam efteråt. På så vis försluter du hårstrået och det återfår sin elasticitet och lyster.

Hos oss hittar du balsam för alla hårtyper från varumärken som Maria Nila, Matrix, Redken, Moroccanoil och Joico.

Tips:

  • Hur man applicerar sitt balsam är självklart upp till var och en, men vi rekommenderar att man främst applicerar produkten i längderna, och sedan låter denna verka en liten stund innan man sköljer av denna.
  • Avsluta gärna din balsamrutin med lite svalare vatten, på så vis sluter sig strået och du får ett glansigare slutresultat.
  • Upplever du att du har en lite torrare hårbotten, så kan man använda en liten mängd snabbt i hårbotten för att ge lite utav den fukt den behöver.
466 produkter
Kevin Murphy Blonde Angel Duo
449 kr (Värde 508 kr)
Kevin Murphy Plumping Duo
529 kr (Värde 590 kr)
Kevin Murphy Hydrate - Me Duo
449 kr (Värde 518 kr)
Maria Nila Care Sheer Silver Trio
469 kr (Värde 617 kr)
Kevin Murphy Young Again Duo
449 kr (Värde 598 kr)
Kevin Murphy Angel Duo
449 kr (Värde 518 kr)
Lee Stafford Hair Growth Trio
239 kr (Värde 289 kr)
Maria Nila Head & Hair Heal Trio
569 kr (Värde 777 kr)
Kevin Murphy Repair - Me Trio
779 kr (Värde 897 kr)
Kérastase Discipline Duo
549 kr (Värde 594 kr)
Maria Nila Care Pure Volume Trio
469 kr (Värde 597 kr)
Kevin Murphy Stimulate - Me Duo
449 kr (Värde 518 kr)
Maria Nila Care Luminous Colour Trio
469 kr (Värde 587 kr)
Balsam