search

Bamford
Restore Elixir

Bamford Restore Elixir
875 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett kraftfullt verkande elixir med anti-age-effekt. Bamford Restore Elixir innehåller en hög koncentration av ekologiskt nyponrosolja och cacaynötolja som är rika på retinol och E-vitamin som jobbar för en jämnare, förfinad hudtextur. Denna lyxdroppa… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Bamford Restore Elixir

Ett kraftfullt verkande elixir med anti-age-effekt. Bamford Restore Elixir innehåller en hög koncentration av ekologiskt nyponrosolja och cacaynötolja som är rika på retinol och E-vitamin som jobbar för en jämnare, förfinad hudtextur. Denna lyxdroppar kan användas ensamma eller som booster till en annan produkt t.ex din mjukgörande kräm.

  • 79% ekologiska ingredienser
  • Doft: Ros, kamomille & citron
  • Ingår i hudvårdskollektionen Restore

Innehåll: 15 ml

Användning

Använd pipetten och fördela 1-2 droppar direkt på huden, ej för nära ögonområdet. Badda lägg tills produkten absorberats. Awaken Elixir kan också blandas med en annan produkt, t.ex återfuktande kräm eller mask för att boosta effekten. Använd så ofta du önskar, efter ansiktsolja och innan din kräm (om du inte mixar).

Om Restore Collection

Hudvården i Restore innehåller kraftfulla aktiva ingredienser som jobbar för ett synligt resultat. Ekologisk nyponrosolja är en rik källa på retinol och E-vitamin som hjälper till att reducera synlighet av fina linjer för en strålande och mer ungdomlig hud.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Bamford Restore Elixir

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller