search

bareMinerals
Anniversary Original

bareMinerals Anniversary Original
Tipsa en vän
Anniversary Original från bareMinerals är ett måste-ha! Detta lyxiga kit finns i ett begränsat antal där du får den ikoniska Original SPF 15 Foundation i en exklusiv och gnistrande utgåva tillsammans med Beautiful Finish Brush, även den i matchande s… Läs mer här

bareMinerals Anniversary Original

Anniversary Original från bareMinerals är ett måste-ha! Detta lyxiga kit finns i ett begränsat antal där du får den ikoniska Original SPF 15 Foundation i en exklusiv och gnistrande utgåva tillsammans med Beautiful Finish Brush, även den i matchande silver-look.

Original SPF 15 Foundation är en naturlig mineral-foundation med en lätt konsistens som lämnar ett naturlig och fräsch resultat. Denna bareMinerals-klassiker samarbetar med huden och ger ett fräscht, jämnt resultat samtidigt som den döljer fina linjer, ojämnheter, orenheter och rodnader i ansiktet. Beautiful Finish Brush är idealisk för att applicera med. Med syntetisk borst och speciellt skålformad gör denna borste det enkelt för dig att få upp all produkt som annars kan hamna vid sidan av locket och ger en jämn applicering.

Detta kit innehåller:

Finns i 3 nyanser:

  • Fairly light som är ljus/neutral
  • Light som är medium/varm
  • Medium Beige som är medium/neutral.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Anniversary Original

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller