search

bareMinerals
Beyond Gorgeous Kit

bareMinerals Beyond Gorgeous Kit
Tipsa en vän
Detta är en riktig skattkista fullmatad med läckra produkter från bareMinerals! Ge dig själv det där lilla extra som lyfter vardagen och blir till fina minnen. Rosetter och band, extra skimmer och gloss som får hjärtat att klappa lite fortare. Läs mer här

bareMinerals Beyond Gorgeous Kit

Detta är en riktig skattkista fullmatad med läckra produkter från bareMinerals! Ge dig själv det där lilla extra som lyfter vardagen och blir till fina minnen. Rosetter och band, extra skimmer och gloss som får hjärtat att klappa lite fortare.

Beyond Gorgeous Kit innehåller nio produkter, varav två skimrande limited edition-skuggor, rouge och två borstar med läcker specialdesign. Boxen kan du självklart använda även till andra fina skatter.

Detta kit innehåller:
  • Original Mineral Veil, 3 g
  • Satin Ruffle Eyecolor, mild puderrosa, 0.57 g
  • Frills Eyecolor, grafitgrå, 0.57 g
  • Pink Ribbon Blush, krispigt rosa, 0.85 g
  • 100% Natural Lipgloss Icing, mild jordgubb, 4.2 ml
  • Big & Bright Eyeliner Charbronze, brunsvart, 0.35 g
  • Flawless Definition Volumizing Mascara, 10 ml
  • Flawless Application Face Brush
  • Eye Shaping Brush
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Beyond Gorgeous Kit

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Lyxig gåva, till en som använder budget smink!?
2011-07-14 av: Olivia (0liviasblogg.blogspot.com)
Jag är en tacksam vinnare av detta kit från Fina Lindas blogg!
Jag har innan bara använt budget/billiga produkter så när jag vann detta blev jag alldelens tilll mig.. ;)

detta är ju ett alldelens underbart kit, borstarna är det bästa jag någonsin testsat! finns inget negatift jag kan säga om dom, helt underbara!

maskaran, ja först vart jag lite besviken.. vet inte om det var för jag målade dåligt eller om det var för att jag inte böjde fransarna... men alla gånger utom första så har jag böjt ögonfransarna och det blivit en storsskillnad! verkligen super bra!! älskar den! hade väl ingen nybörjar tr kanske, men nu nu är mina fransar så bra dom kan bli!

Roughen, borstarna och maskaran är mina tre sminkfavoiter av allt jag nånsin testat :D rougen ger en underbar färg, som sitter bra på min hudfärg (ganska brun om sommrarna, men inte mörkhyad) då jag vill ha en rough som inte ser allt för kraftig ut, då jag vannligtvis inte använder såå mycketsmink.

Resten, ögonskuggogrna och higlightern (stavningen... ) är inget som jag använder dagligen, men när jag gör det så är dom verkligen fina, älskar den svarta ögonskuggan! och dom är verkligen lätta att jobba in, som roughen :D ger bra pigment och sitter nästan hela dagen, fast jag Oftast inte har ngn underlagskräm.. :D

om jag ska vara helt ärlig så tycker jag ju att det är ett underbart kit, men det är Maskaran, roughen och borstarna som gör kittet, så det är perfekt att ge som en extra lyxig present, kanske till ngn som använder budget smink som jag? kan inte säga att det är så här för alla, men jag känner att det är ett kit jag köper En gång, men sen vill jag gärna forstsätta köpa maskaran och roughen efter (om den finns att köpa utan kitet?) att den tagit slut, borstarnahar jag ju redan, och ögonskuggorna är ju underbara, men det kostar pengar, pengar osm jag inte har. :/
blir jag rik i min framtid och inte lever på minaföräldrar och studiebidraget då, kommer bare minerals va ett märke som jag är oerhört sugen på att köpa mer produkter av!

Älskar kitet, och ser inget dålig med det (mer än att jag är dålig på att sminka... ;)) och man känner verkligen i hela paketet att det är lyx, ingen B kvalla i ngt alls, inte äns i paketet som man får det i!

TACK ÄN EN GÅNG!
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett lyxigt kit, som passar alla!
4/5Juste, glömde lreccensera läppglanset och Eyelinern...
2011-07-14 av: olivia s (0liviasblogg.blogspot.com)
Eyelinern är verkligen jätte fin, lätt att jobba med! fin brun färg :D
Läppglanset är en fin rosa färg och luktar alldenlens underbart!

alltsammansjätte fint, och man känner somsagt lyxen, men det är fortfarande roughen, borstarna och maskaran som gör kittet!
kram
Rekommenderas till: alla!