search

bareMinerals
Blemish Remedy

bareMinerals Blemish Remedy
bareMinerals Blemish RemedybareMinerals Blemish Remedy
Tipsa en vän
En unik problemlösare i pulverform mot blemmor och skavanker. Med en hög koncentration av aktiva ingredienser som döljer och förebygger orenheter. Berikad med näringsämnen som gör huden mattare och är bakteriereglerande, inflammationsdämpande, lugnan… Läs mer här

bareMinerals Blemish Remedy

En unik problemlösare i pulverform mot blemmor och skavanker. Med en hög koncentration av aktiva ingredienser som döljer och förebygger orenheter. Berikad med näringsämnen som gör huden mattare och är bakteriereglerande, inflammationsdämpande, lugnande och fuktgivande. Titandioxid ger ett naturligt UV-filter och ger tillsammans med naturliga mineralsalter en nyans med god täckande effekt på ojämnheter.

bareMinerals Skincare innehåller egenutvecklade RareMinerals® ActiveSoil Complex, som utvinns ur mineralrika, obrukade jordsorter och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler med hudförbättrande effekter som ger kraftig antioxidanteffekt och reducerar förstorade porer.

  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från parabener, syntetisk parfym & artificiell olja.
  • Nyckelingredienser: Svavel, A-vitamin, B3-vitamin, mica, titandioxid, järnoxid, bariumsulfat, farnesol, majsstärkelse, tapiokamjöl, kisel, kaolin, illite, extrakt av teatree, amla, alger, aloe vera & Sophora Angustifoliarot.

Innehåll: 1 g

Användning

Applicera på orenheter eller över ett större problemområde med medföljande pensel. Applicera så tidigt som möjligt när en orenhet uppstår.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Blemish Remedy

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra mot stora porer
2012-01-10 av: Jasmine
Jag har inte använt den här produkten så värst länge, men man märker direkt skillnad mot stora porer som drar ihop sig väldigt snabbt utan att det ser stramt ut. Jag vill inte påstå att produkten är täckande men den neutraliserar det röda och flammiga, vilket jag tycker är perfekt då det inte blir fläckvisa partier med färg.

Som sagt har jag inte använt den så länge därav har jag inte så mycket mer att säga just nu. Men det resultatet jag ser idag är mycket positivt och det ska bli spännande att se ett "slutresultat"
Rekommenderas till: Alla med stora porer och orenheter
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Täcker inte alls
2015-11-04 av: Annika B (ålder: 35-44)
Denna produkt kan inte användas till att täcka över finnar och andra fläckar. Kanske har den någon annan effekt, men det var den täckande effekten jag ville åt. Kan istället rekommendera BM multi-tasking concealer well-rested eyes till er som vill ha täckande effekt.
Rekommenderas till: Kan inte rekommendera produkten.
1/5Helt värdelös
2015-04-26 av: Julia
Döljer ingenting.
Rekommenderas till: Ingen