search

bareMinerals
High Shine Eyecolor

bareMinerals High Shine Eyecolor
bareMinerals High Shine EyecolorbareMinerals High Shine Eyecolor
Tipsa en vän
bareMinerals High Shine Eyecolor är en sammetslen, skimrande mineralögonskugga med 100% naturliga ingredienser! Formulerad med en lättviktig krämig konsistens som ger dig en frisk och fräsch utstrålning. Ett enda svep räcker med den praktiska skumgum… Läs mer här

bareMinerals High Shine Eyecolor

bareMinerals High Shine Eyecolor är en sammetslen, skimrande mineralögonskugga med 100% naturliga ingredienser! Formulerad med en lättviktig krämig konsistens som ger dig en frisk och fräsch utstrålning. Ett enda svep räcker med den praktiska skumgummiapplikatorn, för att ge en täckande, krämig finish med ett milt men samtidigt intensivt skimmer som varken kladdar eller bleknar. Ej creme-formula, utan pressade mineraler.

  • 100% naturliga ingredienser.

Innehåll: 1.5 g

Användning

Kan användas tillsammans med andra ögonskuggor eller som den är. För att sudda kanter eller markera globlinjen, använd dig av applikatorn i förpackningen för bästa resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals High Shine Eyecolor

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra idé!
2011-11-27 av: M
Suverän video, lätt, så man ser hur man gör med den och finurlig förpackning så man har allt i ett! :D Dyra dock men ska köpa i Moonshine och Bronze.
4/5Bra applikator
2011-05-25 av: jenny a
Är det någon som vet vilka produkter som sminkören använder till sitt hår??? Tycker hennes hår är så snyggt glansigt utan att se fett hår, är så avis :)

Angående produkten så verkar dom bra att använda, kommer köpa denna någon gång då jag testat andra produkter med liknande funktion o tycker att dom är bra.
3/5Snyggt resultat
2014-11-03 av: Lena W
Härligt och hållbart skimmer, riktigt snyggt resultat - men inte värt sitt pris, finns flertalet skuggor som är lika bra till ett mera överkomligt pris
1/5skräp
2011-11-03 av: C (ålder: 25-34)
Den här la sig i vecken på ögonlocken efter 2 timmar. Japp ni läste rätt, 2 timmar. Dyr var den också.
Rekommenderas till: ingen