search

bareMinerals
Illuminating Mineral Veil

bareMinerals Illuminating Mineral Veil
445 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett transparent fixerande puder som naturligt lägger sig mjukt över huden och tillför extra ljus och lyster. En lätt silkeskonsistens ger en fin slät finish genom att minimera fina linjer och porer. Absorberar överflödig talg, håller huden matt, lugn… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

bareMinerals Illuminating Mineral Veil

Ett transparent fixerande puder som naturligt lägger sig mjukt över huden och tillför extra ljus och lyster. En lätt silkeskonsistens ger en fin slät finish genom att minimera fina linjer och porer. Absorberar överflödig talg, håller huden matt, lugnar rodnader och hjälper makeupen att hålla sig på plats hela dagen.

  • Passar alla hudtyper.
  • Minimerar synligheten av fina linjer och porer.
  • Transparent & extra ljusreflekterande.
  • Ger fint skimmer.
  • Täpper inte igen porerna.
  • Fri från konserveringsmedel, parfym & kemiska tillsatser.

Innehåll: 9 g

Användning

Använd som avslutningspuder med bareMinerals Flawless Application Face Brush, eller som bas för ögonmakeup.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Illuminating Mineral Veil

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ingen foundation
2013-08-23 av: je
Hilah: Detta är ingen foundation, utan det är ett puder som fixerar foundationen som gör att den håller hela dagen samt att pudret har lite lyster i sig.
Rekommenderas till: -
4/5bara bra
2017-06-26 av: W.M (ålder: 25-34)
för priset och mängden föredrar jag helt enkelt sisleys phyto-lös puder i irese.
denna är en fixerande puder som används i slutet av din routine för att ge lite lyster och sudda ut liner så allting ser mjuk utan kanter. jag är torr och den torkar inte ut min hud någon mer, och ser ej kakigt ut.

den är bra önskade den var mer finmalt än så. köper inte om den har annat som jag föredrar mer. men det är en bra produkt.
Rekommenderas till: dem som vill ha en lystergivande fixerande puder.
4/5Glittrig
2016-03-01 av: Frida (ålder: 15-24)
Tycker jättebra om BareMinerals mineral veil - original, så jag tänkte jag skulle prova denna med! Var inte riktigt beredd på hur mycket produkten faktiskt glittrar, svåranvänd till vardags, för mig i alla fall. MEN en toppenprodukt för helg eller festligare event! Bra att ha i sminkgarderoben helt enkelt!
Rekommenderas till: Den som vill glittra!
3/5Helt ok men inte mer.
2016-01-26 av: Anette (ålder: 35-44)
Helt ok, men ingen mirakelprodukt. Ger visserligen ljus och lyster men reducerar knappast linjer och porer. Ger ett vackert skimmer.
Rekommenderas till: Den som vill ha mer skimmer i ansiktet.
3/5Bara ok
2013-08-09 av: Hilah
Har hört så himla mycket gott om denna, så jag bestämde mig för att prova. Helt ärligt är jag besviken, det är en ok foundation, den ger ett schysst halvtäckande resultat, som håller ca fem timmar utan bättring. Men den är inte bättre än många andra, betydligt billigare foundations, hlet ärligt känns det som ett slöseri med pengar. Har sedan dess provat Pur's compact foundation, som jag tycker håller längre och ger finare ton.
Rekommenderas till: ingen
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.