search

bareMinerals
Invisible Light Translucent Powder Duo

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo
Tipsa en vän
bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo - en snygg duo som hjälper dig att skapa ett snyggt matt resultat men med en fräsch lyster. Det matta pudret absorberar överflödig olja som kan ge en glansig yta medan det andra pudret ger din hud e… Läs mer här

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo - en snygg duo som hjälper dig att skapa ett snyggt matt resultat men med en fräsch lyster. Det matta pudret absorberar överflödig olja som kan ge en glansig yta medan det andra pudret ger din hud en fräsch lyster och highlightar upp de områden du vill ska synas lite extra!

Utvecklad för att omedelbart smälta på huden, denna duo har två ljusa fantastiska puder med en unik bakad formula som ger en krämig, mjuk applicering med en lyxig känsla.

Användning

Matt puder: används för att matta ned områden som du upplever glansiga. Kan appliceras när som under dagen för att fräscha upp din make-up.

Highlighter: används för att skapa lyster och framhäva olika områden i ansiktet. Tex. kindben, under ögonbryn och näsryggen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra men tar slut snabbt!
2017-04-06 av: Linn Å (ålder: 15-24)
Jag älskar det transparenta pudret, det lägger sig fint och gör att min hud inte blir oljig lika snabbt! Highlightern är diskret men fin? Tycker jättemycket om produkten men det tar slut rätt snabbt, speciellt med tanke på priset. Förpackningen är fin och känns välgjord och i bra kvalité!
Rekommenderas till: Personer med oljig hud och de som gillar diskret glow som highlighter