search

bareMinerals
Lasting Line Long-Wearing Eyeliner

bareMinerals Lasting Line Long-Wearing Eyeliner
Från:
265 kr
Välj variant först

                  Black
 • Absolute Black

275 kr

                  Charcoal
 • Always Charcoal

279 kr

                  Brown
 • Lasting Brown

265 kr
Tipsa en vän
Denna ljuvliga eyeliner ger dig möjligheten att skapa fantastiska linjer med rikt pigmenterade nyanser som sitter länge! Den är berikad med en vårdande blandning av vitamin C och mineraler för att vara skonsam mot din hy. Med en inbyggd vässare och e… Läs mer här

bareMinerals Lasting Line Long-Wearing Eyeliner

Denna ljuvliga eyeliner ger dig möjligheten att skapa fantastiska linjer med rikt pigmenterade nyanser som sitter länge! Den är berikad med en vårdande blandning av vitamin C och mineraler för att vara skonsam mot din hy. Med en inbyggd vässare och en suddspets kan du vässa pennan vart du än är, och skapa oändliga looks!

 • Vattenfast.
 • Inbyggd vässare.

Innehåll: 0.35 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller