search

bareMinerals
Moonlit Magic: Original Foundation

bareMinerals Moonlit Magic: Original Foundation
Tipsa en vän
bareMinerals Moonlit Magic: Original Foundation är ett kit som innehåller Original SPF 15 Foundation en lyxig guldfärgad limited edition-burk, samt en Beautiful Finish Brush, också den i matchande guldfärg. Läs mer här

bareMinerals Moonlit Magic: Original Foundation

bareMinerals Moonlit Magic: Original Foundation är ett kit som innehåller Original SPF 15 Foundation en lyxig guldfärgad limited edition-burk, samt en Beautiful Finish Brush, också den i matchande guldfärg.

Beautiful Finish Brush är en lyxig stor borste som snabbt ger en jämn applicering. Syntetiska strån för lätt-till-full, snabb, jämn och kontrollerad täckning med Original & Matte Foundation SPF 15. Den unika designen gör det enkelt att få med sig all produkt som tenderar att hamna i kanterna på foundationlocket.

Original Foundation SPF 15 är en prisbelönt mineralfoundation med 100% mineraler och ett naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta silkeslena konsistensen i pulverform känns som en kräm när den appliceras. Original foundation SPF 15 ger lätt-till-full täckning utan att kännas tung och kakig. Den har en naturligt lystergivande finish. Bevisad att ge klarare, mer hälsosam hud och minskar synligheten av ofullkomligheter i huden utan torka ut. Sitter på plats i 8 timmar.

  • Limited Edition
  • Dermatologiskt- och allergitestad
  • Täpper ej till porerna
  • SPF 15
  • Passar alla hudtyper
  • Vegansk
  • 100% naturliga ingredienser

Användning

  1. Swirl Gör några hål med något vasst, t ex en nål, i det tunna, skyddande plasthöljet i burken och knacka ut en liten mängd foundation i locket. Använd Beautiful Finish Brush som du vinklar något och arbetar in foundationen med mjuka rörelser tills den absorberats av borsten.

  2. Tap Slå - tap - försiktigt av eventuell överflödig foundation mot locket. Det är viktigt för slutresultatet att det inte finns några synliga rester kvar på utsidan av borsten när foundation appliceras.

  3. Buff Buff - borsta med cirkulerande och svepande rörelser tills du är nöjd med resultatet. Om du har synliga porer eller fina linjer, svep över dessa områden sist.

Detta set innehåller:

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller