search

bareMinerals
Pure Transformation Night Treatment

bareMinerals Pure Transformation Night Treatment
bareMinerals Pure Transformation Night TreatmentbareMinerals Pure Transformation Night Treatment
Tipsa en vän
En puderbaserad nattbehandling som efter endast två veckors användning dramatiskt reducerar och minimerar förstorade porer. Har även energigivande och hudförnyande effekt. Levereras med inbyggd, ultramjuk borste för behaglig applicering. Applicera in… Läs mer här

bareMinerals Pure Transformation Night Treatment

En puderbaserad nattbehandling som efter endast två veckors användning dramatiskt reducerar och minimerar förstorade porer. Har även energigivande och hudförnyande effekt. Levereras med inbyggd, ultramjuk borste för behaglig applicering. Applicera innan du lägger dig och vakna upp med en klarare, lenare, återfuktad hud med jämnare hudton.

bareMinerals skincare innehåller egenutvecklade RareMinerals® ActiveSoil Complex, som utvinns ur mineralrika, obrukade jordsorter och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler med hudförbättrande effekter som ger kraftig antioxidanteffekt och reducerar förstorade porer.

  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från parabener, syntetisk parfym & artificiell olja.
  • Inbyggd, ultramjuk borste som är lätt att rengöra.
  • Kladdar inte av sig på örngottet.
  • Nyckelingredienser: Svavel, A-vitamin, B3-vitamin, mica, titandioxid, järnoxid, bariumsulfat, farnesol, majsstärkelse, tapiokamjöl, kisel, kaolin, illite, extrakt av teatree, amla, alger, aloe vera & Sophora Angustifolia rot.

Innehåll: 4,2 g

Användning

Applicera på ansikte och hals som sista steg i din hudvårdsrutin. Skaka burken försiktigt så att lagom med puder fastnar på borsten. Öppna locket, knacka av överflödigt puder och arbeta in med mjuka, cirkulerande rörelser.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Pure Transformation Night Treatment

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ett MÅSTE hos ALLA!
2012-03-29 av: Ramona Raimosdotter S (ålder: 25-34, akarammi.blogspot.com)
Snacka om att huden blir FANTASTISK!!!
Jag har använt denna i 2 månader nu och huden är förvandlad, förbättrad. Jag märkte stor skillnad redan efter en vecka. Hudtonen jämnare, porerna mindre, huden är återfuktad som aldrig förr och kvalitén på huden är fantastisk!
Använd denna som sista steg i hudrengöringen och jag LOVAR att ingen kommer bli missnöjd! Det är värt varenda krona och dryg är den dessutom. KÖP! :)
Rekommenderas till: Till ALLA!
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk
2017-05-21 av: Lisa Victoria H (ålder: 35-44)
Den här produkten överraskade mig. Porerna minskar, huden lugnar sig och får mer lyster. Jag har blandhy med t-zon och upplever att huden överlag har fått bättre balans. Använder dermalogicas rengöringsprodukter i botten och Bare-minerals makeup
Rekommenderas till: Till alla som vill ha en produkt som håller vad den lovar
1/5Besviken
2018-02-21 av: Amanda
Riktigt besviken. Gav ett glansigt, pärlemoutseende.