bareMinerals
Skinsorials

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser 120 ml
Beskrivning

En innovativ transformerande rengöring som gör din badrumsritual till något utöver det vanliga. Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser har en lera-till-kräm-formula som kombinerar fördelarna från den renande Brasilianska röda leran och havssalt för en mild med effektiv rengöring. Leran utvinns från de mineralrika dalarna i Brasilien och är därför mycket rik på magnesium, kalcium och kalium som förser huden med viktiga näringsämnen.

Berikad med papaya- och bambuextrakt tar formulan varsamt bort makeup och orenheter. Den har en detoxande effekt och får din hud att kännas ren, mjuk och smidig. Som extra uppfriskande effekt innehåller rengöringen en fräsch doft av bergamott och mandarin* som lyfter dina sinnen varje gång du använder den.

  • Lera-till-kräm-formula

  • Passar normal/blandad/fet hud

  • Detoxande effekt

  • Täpper ej igen porerna.

  • Dermatologisk testad

  • Ingår i hudvårdsserien Skinsorials

Innehåll: 120 g

Nyckelingredienser
  • Mineralrikt havssalt - Har en uppklarande effekt och gör huden lenare & jämnare samt berikar den med viktiga mineraler.

  • Brasiliansk röd lera - Detoxar samt gör huden ren & klar

  • Papayaextrakt - Revitaliserar och får huden att kännas hälsosammare

Användning

Använd morgon och kväll. Ta en liten mängd rengöring på torr hud med torra händer. Fukta fingertopparna och massera försiktigt tills leran omvandlas till en vit kräm, skölj sedan av noga med varmt vatten. Gör gärna en dubbelrengöring på kvällen för säkerställa att du får bort all makeup och orenheter. Kan användas kring ögonen.

Tips! För extra djuprengöring någon gång ibland, låt rengöringen sitta på som en mask i ca 10 minuter innan avsköljning.

Klinisk studie

En oberoende amerikansk klinisk studie visade att 99% av kvinnorna tyckte att Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser gjorde att deras hud såg mer hälsosam ut.** 98% av kvinnorna ansåg att den tog bort orenheter.** 96% av kvinnorna ansåg att den gav både ett ungdomligt utseende och känsla.**

*Naturliga dofter.
** Baserad på en 7-dagars oberoende amerikansk konsumentstudie med 101 kvinnor.

Artikelnummer: 36783
Ingredienser

Mica,Glycerin,Cetyl Alcohol,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Phenoxyethanol,Tocopherol,Linalool,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Limonene,Disodium EDTA,Glycol Distearate,Stearyl Alcohol,Fragrance (Parfum),Myristic Acid,Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract,Kaolin,Glyceryl Stearate SE,PEG-32,Iron Oxides (CI 77491,Magnesium Aluminum Silicate,PEG-60 Glyceryl Isostearate,PEG-6,CI 77499),Montmorillonite,BAMBUSA VULGARIS EXTRACT,Water (Aqua/Eau),Succinoglycan,Sea Salt (Maris Sal/Sel Marin),PPG-15-Buteth-20

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt