bareMinerals
Skinsorials

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Oil Obsessed Total Cleansing Oil 180 ml
Beskrivning

En alldeles underbar, ultralätt rengöringsolja med spakänsla som glider lätt över huden och effektivt men skonsamt löser upp alla typer av makeup (även vattenfast) samt orenheter. När du tillsätter lite vatten transformeras oljan till en viktlös, mjölkig emulsion som lätt sköljs av och då sveper med sig orenheter och smink. Oil Obsessed Total Cleansing Oil har en avslappnande, näringsgivande effekt på huden och hjälper till att förbättra elasticitet samt cellförnyelse, samtidigt som den sprider en härlig doft av mandarin och lavendel*.

  • Oljerengöring

  • Löser alla typer av makeup, även vattenfast

  • Täpper ej igen porerna.

  • Dermatologiskt testad

  • Ingår i hudvårdsserien Skinsorials

Nyckelingredienser
  • Mineralrikt havssalt - Har en uppklarande effekt och gör huden lenare & jämnare samt berikar den med viktiga mineraler.

  • Gurkörtsolja - Känd för sina vitamin- och mineralrika egenskaper. Verkar som ett antioxidantiskt skydd mot miljörelaterade stressfaktorer och hjälper huden att se yngre ut längre.

  • Solrosolja - Återfuktar & ger näring, för en smidigare hud.

Innehåll: 180 ml

Användning

Använd morgon och kväll för att starta och avsluta dagen på bästa sätt. Ta 3-4 pump och applicera på torr hud och massera tills makeup och orenheter har lösts upp. Fukta fingertopparna med vatten och fortsätt massera lätt, rengöringen omvandlas nu till en mjölkig lotion. Skölj av noga med varmt vatten. Gör gärna en dubbelrengöring på kvällen för att alla rester av makeup och orenheter är borta. Kan användas kring ögonen.

Klinisk studie

En amerikansk oberoende klinisk studie visar att 97% av kvinnorna upplevde att Oil Obsessed® Total Cleansing Oil effektivt tog bort makeup.** 95% av kvinnorna ansåg att den effektivt och milt rengjorde huden.**

*Naturliga dofter.
**Baserad på en 7-dagars oberoende konsumentstudie i USA med 101 kvinnor.

Artikelnummer: 36785
Ingredienser

Tocopherol,Linalool,Squalane,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Fragrance (Parfum),Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil,Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate,Coco-caprylate/Caprate,Borago Officinalis Seed Oil,Phenoxyethanol.,Water (Aqua/Eau),Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Oil,Coconut Alkanes,VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL,Sea Salt (Maris Sal/Sel Marin),Sorbeth-30 Tetraisostearate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt