search

bareMinerals
Twilight Glow Kit

bareMinerals Twlight Glow
Tipsa en vän
bareMinerals Twilight Glow Kit är en praktisk makeupväska i limited edition upplaga fylld med fyra riktiga bareMinerals-favoriter som passar alla hudtyper. Den perfekta julklappen helt enkelt. Läs mer här

bareMinerals Twilight Glow Kit

bareMinerals Twilight Glow Kit är en praktisk makeupväska i limited edition upplaga fylld med fyra riktiga bareMinerals-favoriter som passar alla hudtyper. Den perfekta julklappen helt enkelt.

Setet innehåller det sammetslena Gen Nude Powder Blush som ger huden en naturlig rodnad och glow. Hydrating Mineral Veil som fixerar och återfuktar huden. Den volymgivande mascaran Lash Domination och återfuktande läppglanset Nude Buttercream.

  • Limited Edition
  • Passar alla hudtyper
  • Vegansk
  • 100% naturliga ingredienser
  • Fri från konserveringsmedel

bareMinerals

bareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation. De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser. Förutom foundations erbjuder bareMinerals en komplett serie med allt från skimrande ögonskuggor och förtätande mascaror till underbara rouge och lipgloss.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

bareMinerals Twilight Glow Kit

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller