search

Batiste
Coloured Dry Shampoo Dark & Deep Brown

Devine Dark Batiste Coloured Dry Shampoo
Tipsa en vän
Denna flaska innehåller samma ingredienser som Batiste Dry Shampoo, plus ett stänk med färg. Det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare att styla, sam… Läs mer här

Batiste Coloured Dry Shampoo Dark & Deep Brown

Denna flaska innehåller samma ingredienser som Batiste Dry Shampoo, plus ett stänk med färg. Det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare att styla, samtidigt som håret känns fylligare.

Den är lätt att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende igen. Ditt hår kommer inte bara att kännas fantastiskt friskt, utan även att glänsa underbart.

Färg: Mörkbrun till djup mörkbrun.

Innehåll: 200 ml

Användning

Skaka flaskan väl innan användning. Spraya ca 30 cm från håret. Spraya lätt, i olika partier och massera igenom håret med fingertopparna. Låt torka i några minuter och borsta sedan igenom håret.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Batiste Coloured Dry Shampoo Dark & Deep Brown

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra torrschampo
2017-08-30 av: Petra (ålder: 25-34)
Ett bra torrschampo som helt enkelt håller vad det lovar!
Detta är ett stort plus då det innehåller färg vilket är bra så man slipper bli vit i huvudet som brunett som man blir av andra torrschampon :)
5/5Älskar
2013-12-23 av: Ida G (ålder: 15-24)
Jag bara älskar torrschampo! Perfekt för den där dagen då du "egentligen borde tvätta håret- men du orkar inte". Tycker batist för brunt hår passade mig med färgat hår perfekt, inget vitt eller "dammigt" i hårbotten och har dessutom en fräsch doft.
Rekommenderas till: Alla med hår!
5/5bra
2012-10-03 av: Petra W
Perfekt till mörk håriga och luktar gott
Rekommenderas till: alla med mörkt hår
4/5Bra torrschampo för brunetter
2018-04-05 av: Anna Ö (ålder: 25-34)
Har använt både denna och Batistes andra torrshampovarianter. Denna håller samma kvalité som alla de andra men skillnaden är naturligtvis att man slipper det vita/gråa i hårbotten. Ger märkbart fräschare hår med mer volym. Perfekt även i rent hår som är för glansigt och glatt för att styla för att göra det lite strävare och mer hanterligt. God men inte alltför påträngande doft.
Rekommenderas till: Brunetter med fint hår.
3/5Bra och prisvärd
2015-06-12 av: Julia K
Ett bra vardags-torrschampo. Det tar bort det flottiga från håret men ger inte så mycket volym. Menar tycker den är absolut värd sitt pris! Luktar gott!