search

Batiste
Coloured Dry Shampoo Medium & Brunette Hair

Batiste Coloured Dry Shampoo Medium & Brunette Hair
Tipsa en vän
Denna flaska innehåller samma livräddande ingredienser som Batiste Dry Shampoo, plus ett stänk med färg. Det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare at… Läs mer här

Batiste Coloured Dry Shampoo Medium & Brunette Hair

Denna flaska innehåller samma livräddande ingredienser som Batiste Dry Shampoo, plus ett stänk med färg. Det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare att styla, samtidigt som håret känns fylligare.

Den är lätt att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende igen. Inte bara kommer ditt hår känns fantastiskt frisk, det kommer även att glänsa.

Innehåll: 150 ml

Användning

Skaka flaskan väl innan användning. Spraya ca 30 cm från håret. Spraya lätt, i olika partier och massera igenom håret med fingertopparna. Låt torka i några minuter och borsta sedan igenom håret.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Batiste Coloured Dry Shampoo Medium & Brunette Hair

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Inte lika positiv men heller inte helt missnöjd
2011-02-13 av: Desiree H (ålder: 25-34)
Jag hade helt sjuka förväntningar när jag klickade hem den här 60-tals läckra flaskan. Aldrig mer vitspräckligt hår tänkte jag förtjust men döm om min förvåning när jag upptäckte att det inte var någon större skillnad från det tidigare torrschampot från Batiste förutom att den här luktade godare, mindre kemiskt. Men bortsett från den besvikelsen så gjorde den sitt jobb bra.

Kan tillägga att jag har mellanbrunt hår om det skulle vara av betydelse.
Rekommenderas till: För alla som vill ha ett dugligt torrschampo som luktar gott!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Helt fantastisk!
2011-02-11 av: Tamira (ålder: 15-24, tamypamy.blogspot.com)
Jag har alltid använt torrschampon, mest de från Lee Stafford. Men jag har alltid samma problem då jag är mörkhårig (brunett), jag blir vit i hårbotten! Och det spelar ingen roll hur mycket/hur lite jag tar och hur mycket jag borstar bort det.

Men så testade jag denna och den var grym! Syntes i princip ingenting! REKOMMENDERAR! Ett plus är att den luktar jätte gott, vilket var det första min pojke la märke till.
Rekommenderas till: För alla som inte vill se ut att vara gråhårig i hårbotten!
3/5Ingen skillnad
2011-04-06 av: Sara Anna Maria (ålder: 25-34)
Har använt Batistes "vanliga" torrschampo förut, och liksom de ger det här en gråaktig hinna på håret. Det gör inte mig så mycket eftersom jag mest sprayar underhåret, men man ska inte tro att det är någon quick fix för att dölja utväxtranden.. (som jag i min naivitet hoppades). Så det där med "for brunettes" ger inget extra plus. Funkar som vanliga batiste: hyfsat.