search

Batiste
Dry Shampoo On The Go

Batiste Dry Shampoo On The Go
Batiste Dry Shampoo On The GoXXL Volume Batiste Dry Shampoo On The Go
Tipsa en vän
Det bästa i livet kommer i små paket. Batiste On the Go resestorlek är bara 50 ml. Förvara den i väskan - ta med den hit, dit & överallt! Det perfekta sättet för att snabbt fixa frisyren och omedelbart rengöra och fräscha upp håret när som. På ko… Läs mer här

Batiste Dry Shampoo On The Go

Det bästa i livet kommer i små paket. Batiste On the Go resestorlek är bara 50 ml. Förvara den i väskan - ta med den hit, dit & överallt! Det perfekta sättet för att snabbt fixa frisyren och omedelbart rengöra och fräscha upp håret när som. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare att styla, samtidigt som håret känns fylligare.

Den är lätt att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende igen. Ditt hår kommer inte bara att kännas fantastiskt friskt, utan även att glänsa underbart.

Innehåll: 50 ml

Användning

Skaka flaskan väl innan användning. Spraya ca 30 cm från håret. Spraya lätt, i olika partier och massera igenom håret med fingertopparna. Låt torka i några minuter och borsta sedan igenom håret.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Batiste Dry Shampoo On The Go

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fräsch när tiden inte räcker!
2010-12-29 av: Carin D
När du snabbt behöver fräscha upp ditt hår är Batiste Dry Shampoo On The Go
helt perfekt. Håret ser rent ut, doftar gott och får fin glans. En riktig undergörare!
Förpackningen i resestorlek tar man lätt med sig i handväskan.
Rekommenderas till: Till den som snabbt vill bli fräsch i håret t ex inför after work kvällen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Perfekta
2018-03-30 av: Rebecca
Verkligen bra torrschampon som är smidiga att ta med och ha i väskan , brukar alltid ha med mig dem på resa . Håret går från fett till fräscht med denna spray
5/5Livräddaren på festival
2018-01-18 av: Erika
Kanonbra storlek på förpackningen och original känns fräsch. Mattar ner fett hår och ger volym utan att bli galet.
5/5En smårbarnsmammas räddare
2017-07-04 av: Rita
Perfekt när du inte har tid att duscha men inte vill gå runt med flottigt hår, luktar fräscht och får håret att se nyduschat ut. Dessa små förpackningar är så söta och perfekta att ha i handväskan!
5/5Otroligt bra resultat!
2012-09-12 av: Lisa F (ålder: 15-24)
Får väldigt snabbt fett hår och är så less på att tvätta håret varje dag men nu behöver jag inte det längre! Luktar inte överdrivet mycket som andra torrschampoon jag använt och håret känns verkligen fräscht.
Rekommenderas till: Till alla med fett hår!
5/5Jättebra!
2011-02-05 av: Lisa
Ah, den här produkten är jättebra. När man inte har haft tid att tvätta sitt hår så är den här produkten en hjälte! Verkligen, jag har änvänt Batise dry shampoo så ofta, det ger verkligen en skillnad när man har änvänt den. Batise dy shampoo är bara toppen!
5/5Alltid en räddare i nöden!
2011-02-03 av: Mikaela (ålder: 15-24, mickimelius.blogg.se)
För oss aktiva människor som har annat att göra i våra liv än att fixa håret. Ett fettigt skatbo räddas snabbt med lite spray i hårbotten. Förrutom att håret ser otroligt fräscht ut, luktar det även sagolikt och ger en fantastisk volym! Även perfekt att ha med sig i partyväskan när man behöver fräschas upp lite för efterfesten. Så saknar du tid att fixa ditt hår? I med batiste och mycket bättre du mår!
Rekommenderas till: Till den som vill att styling ska gå snabbt och lätt!
3/5Perfekt för resan!
2018-12-30 av: Rita
Så söt liten förpackning perfekt på resan eller att ha i handväskan alltid. Torrsparayet gör det den ska men är inte helt hundra nöjd med resultatet.
3/5okej
2011-04-06 av: Marita L (ålder: 25-34)
Det här torrschampot är det enda jag har provat. Jag har typsikt skandivaskiskt tunnt blont hår.
När det börjar bli dags för dusch men använder detta iställer upplever jag att håret blir mindre stripigt, men det tappar glans rejälj och ser lite grådammigt ut på nåt sätt. Inte så snyggt att det blir så väldigt matt.
Jag köpte Diva och det luktar helt okej men associerar till billiga parfymer när man var liten.
Så ja, som panikräddare för det är bättre med matt än stripigt hår, men detta är en produkt jag kan klara mig utan.
Rekommenderas till: panikfett hår.