search

Bdellium Tools
953 Duet Fiber Foundation Brush

bdellium Tools 953 Duet Fiber Foundation Brush
Tipsa en vän
Denna mjuka dubbel-fibriga borste fungerar bra till emulsioner, krämer och foundations. De två nivåerna av olika borst och den platta, lätt välvda formen ger en enkel applicering med precision. Läs mer här

bdellium Tools 953 Duet Fiber Foundation Brush

Denna mjuka dubbel-fibriga borste fungerar bra till emulsioner, krämer och foundations. De två nivåerna av olika borst och den platta, lätt välvda formen ger en enkel applicering med precision.

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina.

  • Storlek: 12 cm
  • Material: Mjuka, naturliga & syntetiska blandade hårfibrer.

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Bdellium Tools 953 Duet Fiber Foundation Brush

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5MAC 130 vs BD 953
2013-12-04 av: Ksenija (ålder: 25-34)
Alltså denna är exakt som min MAC 130. fast mycket trevligare prislapp. Köp!köp!köp!!
Rekommenderas till: Alla som vill fynda!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5:)
2012-11-15 av: Sofia (ålder: 15-24)
Jag tycker om den här borsten. Den är lätt att jobba med och ger ett jämnt, täckande resultat utan att det ser kakigt ut.
Det är den andra foundationborste jag har provat och jag trivs bättre med den här modellen än den plattare varianten. Den enda nackdelen jag kan komma på är att den "hårar" lite ibland. Men då är det inte 5 hårstån utan mer ett hårstrå. Jag tycker inte att det är en big deal eftersom det är 1 hårstrå någongång ibland.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra borste, till lagom pris!
2012-12-18 av: Elionor (ålder: 25-34)
När jag fick borsten blev jag först förvånad hur liten den var. Men den fungerar väldigt bra när jag skall "buffra" in min mineralfoundation. Passar även utmärkt till flytande foundations. Väldigt lätt att bygga upp ett täckande resultat. Enda nackdelen skulle väll vara att den tappar en del hår. Men överlag en bra borste att ha i din makeup bag.
Rekommenderas till: Alla