search

Bdellium Tools
Green Bambu 942B Slanted Contour Brush

bdellium Tools Green Bambu 942B Slanted Contour Brush
Tipsa en vän
En mjuk, sned borste som används för att applicera, blanda och lägga konturer med puder, bronzer eller rouge. Perfekt för att fånga rundade kanter på kinderna och kindbenen. Läs mer här

bdellium Tools Green Bambu 942B Slanted Contour Brush

En mjuk, sned borste som används för att applicera, blanda och lägga konturer med puder, bronzer eller rouge. Perfekt för att fånga rundade kanter på kinderna och kindbenen.

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Green Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.

  • Storlek: 15 cm
  • Material: Syntetiska fibrer & bambuhandtag.

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Bdellium Tools Green Bambu 942B Slanted Contour Brush

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt.
2013-04-09 av: Mai (ålder: 15-24)
Eftersom den är av syntetfibrer så kan den att användas till i princip alla för alla slags rouger, krämiga som till torra. Går utmärkt till att skulptera ansiktet med, alltså contouring. Fäller inte ett dugg, känns fortfarande som ny efter varje tvätt. Tvättar den i princip efter varje användning så det är riktigt bra. I perfekt storlek dessutom då de flesta brukar vara för stora för kinderna enligt mig :) Enda negativa är nog att den inte har så fin design hehe :)
Rekommenderas till: Alla som söker en borste enligt beskrivningen ovan :D